極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
點撚樣啊 係咪犯國安法踩親你條尾啊
其實都可以係太多人問所以佢索性貼link出嚟
鬼佬結婚好似係咁,出個list出黎等人買
利申睇劇見到真實唔知
指名道姓叫你買乜買物非先算乞呀嘛
外國甚至會register一間鋪頭去俾啲guest買

https://en.wikipedia.org/wiki/Bridal_registry
咁又無證據佢要人情
人地送禮物比你都嫌覆whatsapp/signal煩?

老實講 佢要嘅電器唔大貪 係正路野
但係ms office switch ps5算唔算係家電
佢個wish list同奢華完全無關係
搵樣過萬既禮物都無
普通中下價家電品牌

而且佢最底都寫左金額係隨心

就算應你要求“最多一齊食個飯就夠”
都有人會窮酸到問係咪主人家請,唔請又有人貼上黎話人港女
問題係佢結婚要個1500蚊 gaming Keyboard 已經係overprice 啦
佢本身買電腦果陣唔撚連keyboard 咩

你買100蚊keyboard 一樣咁用係要要求人地俾到貴一貴

仲有電視 指定要Sony

人地送P記 LG 平靚正得唔撚得?係都要有港女名牌心理
結婚買 Office係咩玩法?

人地唔送佢係咪唔洗開工?

咁大個人呢啲搵食工具唔係一早自己預備好晒嘅咩
講咁多把撚咩,色彩大師
快啲啲答啦,點撚解要橙色呀柒頭?
外國1向係咁,唔係比禮金。
有時幾個人夾1份。
整list係方便唔洗估估下
你係咪成世人未見過顏色呀柒頭
乜撚都唔知學人講visual,笑撚死人咩
你有無第二句呀死垃圾 港女貪心就spin 去人地回
覆用咩顏色打字
其實整個commonly accessible嘅list出嚟
方便大家認頭/自己統籌
有咩咁十惡不赦
可以係對新人都私下send左條list俾人㗎喎
點解整google drive放link 就代表覺得覆message好煩?

wish list入面嘅嘢都冇限一定要係家電㗎嘛?
佢想要咪寫 guest想送咪送 覺得騎呢咪唔好送
成件事好自願
幾時死呀?又話新聞有講橙色,quote唔出呀柒頭?
sitting plan
坐低都要plan?
我幾時講過新聞係關顏色事

啲新聞係關於港女貪錢拜金嘅醜聞
你一個都駁唔撚柒到

你睇吓呢條標題自啦 9唔搭8咁百咭婆
Wist list
色彩大師詞窮了
我問你有無source支持要用橙色,你就話啲新聞係證據,你生腦癌呀咁快唔記得?
係list呀
但身邊好多係圍內 group講
唔係係fb半公開咁貼
係list呀
但身邊好多係圍內 group講
唔係係fb半公開咁貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞