極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
又開始作故仔乜嘢hi bye friend
毒撚真可怕
痴撚線
又唔係咩野名牌,D垃圾牌子比你講到「物質」
負評係比on9樓主
港女就係咁柒 電視淨係要Sony 我就送部紙紮俾佢
見識少就摺返入你老母西度啦
你老母個西成個比華利山別墅咁大比你住呀

覺得樓主貼呢個D態度語氣同行為算客氣
又唔撚係果D叫人送名牌乜乜物物先好去果種港女
完全唔知有乜「極品」
如果準新娘睇到既話祝你新婚快樂連登野唔好咁放係心
所以d毒撚成日叫春話無朋友好正常
邊有正常人會同你地做朋友
咁你係結婚定收禮
好心啦 電視抽濕機都買唔起結咩婚
呢啲基本家電都要攤大手板求人供應
咁無人送咁你一家人點撚樣呀

家電不嬲都自己買架啦
佢應該係啲40幾歲毒撚仲痴緊老母住
女人手仔都未掂過
樓主潛到去地核
樓主用緊分身死撐
連登高天鷲

Btw新娘唔好放係心 祝新婚快樂
樓主咪咁井底啦
唔理放係WISHING LIST有冇問題先,討論返有幾「物質」先
大佬唔係叫你地夾錢送GUCCI LV,唔係送奢侈品
送下cheap cheap家電有幾「物質」呀ching
真 事主個做法 似係知多frd會送先要咁做
Hi bye frd 點會送禮 直情婚禮都唔去啦 人情都唔做啦
當年你老母就係無將condom放入去wish list,所以先生左你呢個弱智仔
都幾乞衣
佢可能會笑返你冇朋友,佢n條友夾一部電視可能平過你一個人買office
佢仲痴緊老母住,屋企電視都無,先會覺得Sony係好物質
見上面好多巴絲話跟外國有咩問題, 我就google咗外國係點
之後我就明點解會有巴絲話核突
要跟外國, 其實唔係問題
最大問題係跟啲唔跟啲, 成個感覺出嚟就係cheap

上網睇, wedding gift registry message可以設計到好靚好得體..
有啲認真啲, 直頭另外設計一個網站出嚟, 唔係求其google shared document, 仲要個list又冇設計又冇分類, 好似諗到咩就寫上去..

另外佢想要嘅禮物, 感覺唔係同「結婚、家」有關...
外國會分類明確: dinnerware, bedroom, cookware, bath, furniture
畢竟依家個主題係結婚、成家立室..
佢連switch/ps5/keyboard/Microsoft office呢啲都擺埋出嚟...

重申L 唔係話咁做唔得, 但點解人哋會聯想到係乞緊禮物, 而唔係諗到外國都係咁? 對新人都應該反思下..
連登班毒撚都冇女冇朋友
點會明呢d係好正常
人哋圍內list

佢就爆通街

咁邊個唔啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞