極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
做定帛金俾港女就差唔撚多

班鄉下佬見自己柒左就spin去寫明要咩好肉酸
好心進步下啦
唔知頭唔知路亂鳩咁送
人哋到頭來用唔著 唔鐘意
咪又係浪費

話點解唔封人情嗰啲
人哋咪有option比你送cash
你送完cash人哋咪又係拎去買wish list入面嘅嘢
只係你買定新人買嘅分別啫
點上綱上線

我只係證明 Common 唔係代表合理/好

事實乞禮物仲咁揀擇真係好仆街喎
又無迫你送
Common 都可以係錯嘅 所以你用common做defense 只顯得你人云亦云無獨立思考

外國呢期興TikTok 吊頸choke challenge

好common架你做咗未?
唔係,佢做少左個步驟姐。通常係人地問你屋企差咩呀,然後先講差D咩,最後就話我送你啦咁。
痴撚線 成尻日係到講外國外國
呢到係香港 唔好撈埋一齊講
如果係跟外國既咁擺咩酒 收咩人情
搞個自助buffet都得啦 CLS

如果真係咁熟既 就唔會最後比人擺上連登啦
再睇睇張LIST 全撚部都係D貴價野 同非必需品
最撚搞笑係switch 同ps5 都有 傻撚左
不如幫埋個老婆生仔?? 我唔介意啊

結婚結到咁核突都偷笑 真係好想祝福你咩 你結婚關我Q事咩
係咪得我覺得冇咩問題
反正咪option 1比500算又唔係多
有咩問題?
唔想送咪唔好送
你會唔會 有電腦但無keyboard 要等人買咁on9

唔想食炒又想打機就叫人送

電視同抽濕機咁基本都無 要R人送 點撚樣生活呀
你啲內容係講橙色?死全家啦你
港女= 世界癌細胞
老母個年代去外國讀書,啲同學結婚已經咁玩
其實好common,而且自己list唔怕買錯浪費大家錢同位置
屈人 我有港女係垃圾嘅證據

你有咩嘢論據

twitter/magicbullet_s/status/1377664386005835778?s=21

我本身唔打算再覆你
但見到你貼錯link真心笑咗
呢度係討論港女幾貪心幾垃圾 唔係教你隻小學雞點用換色功能
keyboard 都要千幾
其實諗深一層佢又冇話一定要送
我由頭到尾都係問你點撚解要用橙色,你就又spin又俾啲廢pt
話新聞有講,無一條係講橙色有咩用

幾時死全家?
我上面咪解釋咗囉屌你老母

Topic 討論港女R禮物係cheap雞呀

你繼續講顏色啦智障仔

Spin去邊呀 你唔撚識用換色功能學咩人上連登呀
不過我就唔會expect要人送幾千蚊野
扮撚晒色彩大師,橙色有咩用都講唔出,學人用橙色
柒撚到
發現部分連登仔真心痴柒線
勁鐘意作故仔
你邊度睇到個對新人係擺酒?
你唔俾人哋係搞buffet?
佢有冇話冇禮物冇人情就唔好嚟?

你啲邏輯都係亂鳩咁嚟
新娘係唔小心識著樓主呢類騎呢怪先比人放上連登
同熟唔熟又有咩關係
人哋張list又唔係比你睇 親友比得起咪買
比唔起咪一齊夾或者比幾百蚊cash
送少少禮物講到要養對新人成世咁
真心有病
其實無乜問題姐
咁咪仲好 唔使驚買錯
啲野價錢又唔係過份
係咪連登太多細路仔先覺得有問題
外國正常做法,你唔鐘意請返大灣區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞