極品港女乞結婚禮物

1001 回覆
64 Like 1834 Dislike
依家話俾你聽唔熟
我覺得整個wish list都幾好 冇問題
但寫明要咩型號好似做多左
如果咁鍾意某個款就自己買啦
仲有寫到要cash都好似唔係幾好
r贊助list
On9咁都有得開post屌
雖然有啲肉酸,但係未至於要屌嘅,但俾我就唔會咁R
秒,真係熟到唔怕尷直接開口屌你禮物想要咩呢啲先叫熟呀嘛
就咁見佢日都要出POST倒數幾多日都知呢對夫妻其中一個一定係閪人
大大聲話畀人聽買老番。知唔知醜呀
我送埋層樓俾你好唔撚好

仆街死絕種啦 死港女

香港要全面引入日本妹台灣妹
取代港女
建立港日台新民族
有咩問題
咁仲好啦,好過買左d唔等洗既野浪費
北歐直程興連埋張收據送比人,唔岩用可以退
部電視都算係平價姐
其實送得禮都熟或者一大班同事朋友夾㗎啦,宜家送啱嘢又開心,收嗰個又開心,咪幾好
講真真係熟係唔洗叫自動波
如果係熟全叫對方唔洗送
外國都係咁未必自己都要咁嘅
反而覺得將心意物化呢點好唔正
唔希望結婚咁美好嘅事同錢太掛勾
毒撚真係好得人驚
外國係非常非常之常見,係免卻左好多尷尬同浪費
樓主見識少兼心腸惡毒
其實冇問題

好耐之前連登都有一樣嘅post,結果係post人哋出嚟嘅樓主俾人屌
我覺得幾好喎
送方又唔驚買錯野
收方又收到想收既禮物
其實咁仲好啦
上次有個朋友結婚只係註冊無擺酒我地都諗左好奈送咩比佢,所以如果新人有清單而想要既野價錢合理其實無問題
果次我地班friend 最後係封左封大利是比佢,其實係你好朋友結婚,大家一定會好替佢開心,想表達心意,會唔會個list佢出post原意根本唔係出比樓豬你睇呀?人地只係出比佢啲好朋友睇炸掛?
原來唔係睇佢原本值幾錢
係睇佢起個類型貨品入面平唔平
dyson 風扇最貴都係6000 你地覺得獅子開大口
電視6000又覺得平價

咁佢寫層唐樓入去都得啦
起樓價入面最平
其實真係好平常
佢都寫左"真係想送既話"
幾個人夾黎送都只係幾舊
毒L 無fd 又可以揀送office
覺得無問題
推到樓主仆街
其實好common
送禮班fd又唔洗左度右度
收個個又收到想要既野
係佢表達得7左啲
最好個price range幾百多幾樣
幾千既一兩個 咁有啲fd既自然會夾

見過同事係整個website入面有佢地啲相 經歷
真係feel到同你share開心
最後有個細細個制俾你入gift list
Common 地犯法? 未聽過wish list?
睇你呢個回覆就知你未係外國生活過,枉論人地結婚邀請你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞