美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Twin.Peaks S3

係咪新出果幾集?

唔睇番之前得唔得?

YES,S3 total 18集
唔得

得劣化shoot spoiler咋
個lena咩情況

lena今集冇咩事發生, 等下季啦
反而個演員前兩日出con好好笑

又哄到d supercorp fans勁開心
有人帶左成篇文比佢去睇佢仲讀出黎又肯響上面簽名

finale都冇咩事發生 編劇點做野
遲下上tumblr J下先
呢個行為咁識做 諗起alycia
Uncharted電影主角後生版比tom holland做
幾時到the last of us呀已經有個page bb比你地做主角

last of us果陣唔係有話搵arya咩?

佢依家仲邊到啱做艾莉呀
過多幾年成年艾莉就有得佢做

Arya都仲算童童地顏既 ..
但套戲好似拍唔成

睇logan當睇左last of us

好期待last of us 2

今年出,好似係

好鐘意個女仔
上次同hj出event一齊扮狼人pose勁QQ

我都有睇
同埋呢條片勁可愛啊 https://www.youtube.com/watch?v=h8YJt6iQPNA
變左遊戲台
講返劇先,今季fargo比起之前真係麻麻地 難得班cast咁正

agger
淨係講劇情推進都好似唔夠之前緊湊
啲角色又唔夠痴線

劇情進展慢之餘,劇本/故事冇以往咁有特色咁引人入勝
對比起前兩季,同埋同期其他劇明顯輸蝕左
明明班cast咁強大 可惜
可能之前又要拍legion,太多野搞

搞到我冇咩動力睇

值得睇架 但只係今期最好睇果套就唔會係Fargo
唔同S2果年咁屈機
今晚又冇時間睇劇
依家呢個時期miss左一兩日唔追劇,D劇就瘋狂堆積
Jon Snow隻Ghost死左

wtf man

https://twitter.com/GRRMspeaking/status/867062815462486016

what is dead may never die

And now his watch is ended

wtf man

https://twitter.com/GRRMspeaking/status/867062815462486016

屌你老母天文台
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

wtf man

https://www.youtube.com/watch?v=5OwzqKcVjxg

and now his watch is ended
屌 ..呢首歌
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母
poster唔靚
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

等你地番哂工番哂學咪紅雨黑雨囉
苦主
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

咁撚大雨,正常應該返工前黑雨
飛的返工
變左遊戲台
講返劇先,今季fargo比起之前真係麻麻地 難得班cast咁正

agger
啲角色又唔夠痴線

搞到我冇咩動力睇

唔同S2果年咁屈機

今期最好睇係咩? BCS?
American Crime Story first look: See Penelope Cruz as Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace
http://ew.com/tv/2017/05/23/american-crime-story-donatella-versace-penelope-cruz/

Without a doubt, one of the most anticipated TV events of 2018 is The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. The FX miniseries not only comes from the Emmy Award-winning team from The People v. O.J. Simpson, including executive producer Ryan Murphy (American Horror Story), but also features an all-star cast, including Darren Criss as Andrew Cunanan, Edgar Ramirez as Gianni Versace, Ricky Martin as Gianni’s longtime partner Antonio D’Amico, and Academy Award winner Penelope Cruz as Donatella Versace.
變左遊戲台

agger
啲角色又唔夠痴線

搞到我冇咩動力睇

唔同S2果年咁屈機

今期最好睇係咩? BCS?

之一
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

咁撚大雨,正常應該返工前黑雨
飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞