美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
前排睇完sense 8 頂唔順d gay scene

想放棄

有冇巴絲有其他劇介紹下

之前睇完BB, GOT, THE FLASH, WESTWORLD, THE STRANGE THING...

頭po有好多推介 睇完多啲入來討論一下
見到呢張突然諗起
如果搵robin wright拍handmaids tale做mrs waterford應該會好正

Yvonne strahovski 正好多
見到呢張突然諗起
如果搵robin wright拍handmaids tale做mrs waterford應該會好正

佢係靚
但有啲唔夠霸氣
見到呢張突然諗起

佢係靚
但有啲唔夠霸氣

成日覺得Wives條裙好靚
睇完Wonder Woman
一見到David Thewlis講野就諗起Fargo VM 想笑

我都arm arm 睇左
ok la

呢套有Robin Wright
睇完Wonder Woman
一見到David Thewlis講野就諗起Fargo VM 想笑

我都arm arm 睇左
ok la

呢套有Robin Wright

General
HOC S5睇到EP3
Francis同Claire對戲果度好正
Tom Yates死開啦
HOC S5睇到EP3

conway真係

鐘意Francis打比Conway果陣,Claire走去攬住佢
今季睇左3集已經好多Frank死 / Claire上位既foreshadowing

Conway兩公婆都幾好J
Brba隔離個神枱位已經執好
聽日放埋Leftovers上去
HOC S5睇到EP3

我睇到ep2,啲人話今季好差喎

HOC S5睇到EP3

佢地話今季個頭開得幾好
但越睇越衰,最尾好差
係咪我out咗? 劇透唔係粉字嘅咩?

之前有人用過深藍字
我都覺得效果仲好過粉字 如果你用黑底
HOC S5睇到EP3

佢地話今季個頭開得幾好
但越睇越衰,最尾好差

Ep10開始垃圾
the expanae好睇,見佢有關太空就睇吓
個人比較鍾意太空宇宙題材
the expanae好睇,見佢有關太空就睇吓
個人比較鍾意太空宇宙題材

應該係問好唔好睇

之前有人用過深藍字
我都覺得效果仲好過粉字 如果你用黑底

放大左都睇唔到

咁咪好囉 想睇可以quote黎睇
HOC S5睇到EP3

佢地話今季個頭開得幾好
但越睇越衰,最尾好差

Ep10開始垃圾

開頭有d野都跟唔到
唔記得哂IT佬 / jackie remy果度做乜,查乜野
it's so beautiful.gif

我唔知係happy end定bad end
但頭先上twitter見到好多review po哂劇照
一見到D相即刻流左兩滴馬尿 好撚感動

我唔知係happy end定bad end
但頭先上twitter見到好多review po哂劇照
一見到D相即刻流左兩滴馬尿 好撚感動

我覺得係happy end
雖然遲左幾十年先happy end到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞