美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
e05 痴撚線

在Trump之下
濕濕碎啦

而家見到侵仲癲過frank
好撚奇怪

robin wright話 trump stole all our ideas for s5
hoc我己經hea睇 underwood無限plot armour

睇e1睇到瞓着
C字頭下下都推american

已經N年冇講過,講一兩句都要比你話下下推
寧願你話下下推leftovers好過

改左名?
我都覺唔係成日提
只係冇乜人講呢套先會感覺上講親既都係你姐

btw我leftovers仲未有時間追貼番

好少提啦 今季比人勁鬧
唔好理其他野,睇左今季leftovers先
想追d懸疑偵探劇,有咩好介紹
xfiles? fringe? true detective?

利申: 有睇mentalist, 覺得ok

你睇完哩三套先啦,都無死錯人

xfile邊個season最正?好鬼多個season

你睇True Detective先啦, 我覺得好好睇

兩日煲晒season1 係唔錯
個opening credit可能係我睇過最正既opening credit

呢堆都正
true blood
six feet under
narcos
the americans
american horror story

TD Who Goes There 個集個六分鍾 one take shot真心勁,抵佢攞emmy

當年個個禮拜追,夜晚睇係會睇到驚驚地 越睇越心寒
amy acker把聲 希望冇J錯聲
快點播
https://www.youtube.com/watch?v=XYT-SxInt64

完全唔識認佢把聲
絲打改咗名 好唔慣
e05 痴撚線

在Trump之下
濕濕碎啦

好撚奇怪

robin wright話 trump stole all our ideas for s5
hoc我己經hea睇 underwood無限plot armour

佢贏親D人又話佢係咁贏唔好睇
但S3佢瘋狂低潮比人屈D人又話唔好睇
應該點好
e05 痴撚線

在Trump之下
濕濕碎啦

好撚奇怪

佢贏親D人又話佢係咁贏唔好睇
但S3佢瘋狂低潮比人屈D人又話唔好睇
應該點好

好似獎門人咁 打和law

改左名?
我都覺唔係成日提

好少提啦 今季比人勁鬧

睇到S3E5
Matt
睇完大叫「痴線!」
點解可以咁癲咁正
好撚好睇
有冇人有睇Notorious? 小本啲但係覺得都唔錯

改左名?
我都覺唔係成日提

好少提啦 今季比人勁鬧

睇到S3E5
Matt
睇完大叫「痴線!」
點解可以咁癲咁正
好撚好睇

呢集 除左演技之外
好多時套劇神奇在個劇本同鋪排,睇完果下,一時之間係同人解釋唔到果集發生咩事,要事後慢慢諗返
但同時又會覺得好撚好睇 解釋唔到呢個現象 點解會咁

只可以講E6又係好好睇,屌跟住E7又更加好睇

改左名?
我都覺唔係成日提

好少提啦 今季比人勁鬧

睇到S3E5
Matt
睇完大叫「痴線!」
點解可以咁癲咁正
好撚好睇

呢集 除左演技之外
好多時套劇神奇在個劇本同鋪排,睇完果下,一時之間係同人解釋唔到果集發生咩事,要事後慢慢諗返
但同時又會覺得好撚好睇 解釋唔到呢個現象 點解會咁

只可以講E6又係好好睇,屌跟住E7又更加好睇

BTW同Legion果d唔同,雖然又係未必即刻睇得明+覺得好睇果種
但Leftovers係贏在好帶動到睇果個人既情緒 我諗係因為班角色真係塑造得好好
From the creators of The Wire comes a new original series starring James Franco and Maggie Gyllenhaal.
The Deuce premieres September 10 on HBO
https://www.youtube.com/watch?v=p2pXEzIQnUs

爭啲唔記得今年有得睇
發現leftovers失蹤人口
Frank Miller’s ‘Sin City’ TV Series Enlists Glen Mazzara, Len Wiseman & Stephen L’Heureux
http://deadline.com/2017/05/frank-miller-sin-city-tv-series-glen-mazzara-len-wiseman-stephen-lheureux-1202104935/

好消息: sin city拍劇
壞消息: walking dead班底
睇左睇完HOC S5班人D反應
見到好多人都話今季好差好失望 屌等我仲幾期待tim
一集都未開始睇
‘The Last Ship’ Season 4 Gets August Premiere Date On TNT
http://deadline.com/2017/05/the-last-ship-season-4-august-premiere-date-tnt-1202101251/
話說今季好似冇左Chandler
一集都未開始睇

仲有2集

第2集睇到一半決定唔再睇
請停止浪費生命 立即停看hoc
一集都未開始睇

仲有2集

由s2-3開始己經hea睇,無咩所謂

屌我認真睇到s4一半
睇完the crown同leftovers好似對咩戲都冇興趣咁
一集都未開始睇

仲有2集

由s2-3開始己經hea睇,無咩所謂

屌我認真睇到s4一半

呢兩季真係差左
但又未至於唔好睇
一集都未開始睇

仲有2集

唔撚係掛
依家開始睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞