美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Game of Thrones final season is officially 6 episodes

燒銀紙燒得太勁

咁短
Game of Thrones final season is officially 6 episodes

燒銀紙燒得太勁

我諗唔關事,之前HBO都話想一路拍落去
但編劇趕收工先完得咁快

燒銀紙燒得太勁

咁短

feel到佢地一定係拿拿臨整死d人,打場大戰草草收檔就算
實唔會交代哂d野
《The Crown》女星Claire Foy表示,第2季很多情節完全不希望重溫,若有第3季的話將不會繼續參演,因為需要更年長的演員去演繹!
http://variety.com/2017/tv/news/claire-foy-matt-smith-the-crown-netflix-fyc-1202444685/

《The Crown》女星Claire Foy表示,第2季會集中於Elizabeth與Philip的婚姻,看兩人的這一段旅程,他們已經在一起10年並有兩個小孩,會看那個時候的狀況,並不是一個美麗的角度看該段關係!
http://www.hollywoodreporter.com/news/claire-foy-matt-smith-talk-marriage-struggles-season-two-crown-1007820

Raw香港係咪唔上正場 見到1080p已經出左

上都一定CUT好多
睇完話我知係咪真係核突到嘔

燒銀紙燒得太勁

咁短

實唔會交代哂d野

好驚佢整死imp
Handmaid 睇咗三集已經睇到透唔到氣
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇劇睇到爆瘡
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇劇睇到爆瘡

想像唔到個畫面
http://dailym.ai/2rmiUr1

Massive orgy scene filmed for HBO drama series sees 200 naked actors spend a week on an Australian ferry

上都一定CUT好多
睇完話我知係咪真係核突到嘔

過幾日睇下先
首BGM好正
https://www.youtube.com/watch?v=cVuWQlI7ij8
又到美劇空檔期
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇到心都實哂
第4集冇前3集咁驚 ..可以算抖下
可能開始慣左

燒銀紙燒得太勁

咁短

實唔會交代哂d野

好驚佢整死imp

如果死arya應該會暴動
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇劇睇到爆瘡

想像唔到個畫面

好大壓力嫁睇呢套野

Massive orgy scene filmed for HBO drama series sees 200 naked actors spend a week on an Australian ferry

Leftovers揚威國際

拍依啲戲都幾尷尬
又無得假戲真做
又要控制情緒
仲要一場唔知拍幾耐
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇劇睇到爆瘡

想像唔到個畫面

好大壓力嫁睇呢套野

可能咁啱掛
但尋日谷到塊面紅晒三個幾鐘扯行晒
今朝真係變咗兩粒紅色哈哈

睇完第四集啦真係放鬆心情睇好啲
唔好咁認真
而家繼續直落睇埋佢
唔知仲有冇人睇the 100, 究竟Clarke同Bellamy幾時搞過野黎 6年後個女又牛高馬大
最尾Eligius Corporation, 正路就應該唔會係外星人, 多數係N年前有政府/大公司送人上太空, 而架太空船寫明prisoner transport, 照咁估Bellamy佢地應該比人捉晒
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇劇睇到爆瘡

想像唔到個畫面

好大壓力嫁睇呢套野

可能咁啱掛
但尋日谷到塊面紅晒三個幾鐘扯行晒
今朝真係變咗兩粒紅色哈哈

睇完第四集啦真係放鬆心情睇好啲
唔好咁認真
而家繼續直落睇埋佢

今集無料到

未睇今集,但上集睇到有啲暈暈地
聽人講話下集會好intense
又到美劇空檔期

呢排+之後啲野多到睇唔哂喎
witcher有劇
如果fallout都有就好New vegas
唔知仲有冇人睇the 100, 究竟Clarke同Bellamy幾時搞過野黎 6年後個女又牛高馬大
最尾Eligius Corporation, 正路就應該唔會係外星人, 多數係N年前有政府/大公司送人上太空, 而架太空船寫明prisoner transport, 照咁估Bellamy佢地應該比人捉晒

冇, 冇人想知佢地嘅事
呢度應該冇人睇, 平時都少見呢個post d人提起呢度劇了
好耐之前見過出面有個討論post你可以搵下仲響唔響度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞