美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
睇埋oitnb 就cancel membership

見到好多人話即刻cancel左

但係我連HOC未睇完
OITNB都就嚟上

如果真心嬲,叫做抗議下既行動唯有就係cancel

Cancelled

好快手

但係我連HOC未睇完
OITNB都就嚟上

down 黎睇
唔買membership

其實cancel套劇唔係問題
但要比返個完滿啲既ending套劇囉起碼
其他垃圾劇唔理,但sense8點都值得有個正常既尾
之前仍地仲話plan左5季

但係我連HOC未睇完
OITNB都就嚟上

down 黎睇

之前地仲話plan左5季

但係我連HOC未睇完
OITNB都就嚟上

down 黎睇

如果好似OITNB咁hit
先有機會拍咁多
但無奈Sense8評價好兩極化
第一季既節奏會令人卻步
用GOT既預算拍,但得唔到GOT既效果

但係我連HOC未睇完
OITNB都就嚟上

down 黎睇

如果好似OITNB咁hit
先有機會拍咁多
但無奈Sense8評價好兩極化
第一季既節奏會令人卻步
用GOT既預算拍,但得唔到GOT既效果

agger 但我覺得最白痴係netflix唔比個end佢就斬
有返個完整ending話哂都可以叫complete series
日後都會有其他未睇過既人開黎睇,但依家邊個會走去開套咁樣難產既劇黎睇
變相佢投資左比套劇既錢都係廢既 自己original series都唔保護,戇鳩鳩咁
Sense 8咁慘 本身諗住睇埋fargo同100就開波
Byw c字頭又改返名
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇
QUARRY not coming back for a second season.

Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

呢排大家最興用既term係浪費生命
QUARRY not coming back for a second season.

尋日見到 好耐之前話個男主角拍另一套新劇已經預左
Cinemax d劇明明咁高質但下場成日都咁慘
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

the 100唔係差得好緊要姐 睇得過嘅
https://www.youtube.com/watch?v=kCt0DiTDX8g
Preacher – Season 2 Official Trailer

cant wait
https://www.change.org/p/netflixlat-netflix-sense8-sense-8-season-3-renewal
Petitioning Netflix.
SENSE 8 SEASON 3 RENEWAL

191,403 supporters
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

the 100同上面堆劇完全冇得比啵
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

呢兩季堅垃圾
純粹係睇女
今集Fargo ok喎
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

呢兩季堅垃圾
純粹係睇女

睇咗6集就棄咗
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

呢兩季堅垃圾
純粹係睇女

睇咗6集就棄咗

講緊第1季
新人加入
追緊breaking bad season2

bb 係我心目中既神劇
新人加入
追緊breaking bad season2

bb 係我心目中既神劇

睇完之後會睇唔上其他劇
https://www.change.org/p/netflixlat-netflix-sense8-sense-8-season-3-renewal
Petitioning Netflix.
SENSE 8 SEASON 3 RENEWAL

191,403 supporters

點解明明有咁多人撐,但都係話套劇唔夠多人睇 睇唔透
Byw c字頭又改返名

睇THE 100?
咁睇唔開呀

廢人睇廢劇

呢兩季堅垃圾
純粹係睇女

除左lexa仲有咩女係值得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞