美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
睇嚟leftovers都係與我無緣
上網搵咗好耐都冇得睇
之後down咗落嚟無聲同字幕

Btw fargo次次啲case都好難想像係真實個案
巧合到咁樣樣

想像唔到個畫面

好大壓力嫁睇呢套野

可能咁啱掛
但尋日谷到塊面紅晒三個幾鐘扯行晒
今朝真係變咗兩粒紅色哈哈

睇完第四集啦真係放鬆心情睇好啲
唔好咁認真
而家繼續直落睇埋佢

今集無料到

未睇今集,但上集睇到有啲暈暈地
聽人講話下集會好intense

追完第六集終於有少少希望啦屌你

波波姊真喺皇帝女唔洗做
利申:好鬼忙

甘啱病咗先可以坐係屋企睇成日咋
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

你iphone定android ?
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

唔喺真實個案呀
佢寫你又信
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

Iphone ya
我平時用電腦睇關事架?
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

唔喺真實個案呀
佢寫你又信

下搞錯啊我以為係真架
因為之前有幾套都係用同一樣字眼架嘛
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

試下呢兩個得唔得 仲有seed
S1: https://thepiratebay.org/torrent/17659832/The_Leftovers_-_Season_1_-_720p_BRRiP_-_x264_-_ShAaNiG

S2: https://thepiratebay.org/torrent/17659833/The_Leftovers_-_Season_2_-_720p_BRRiP_-_x264_-_ShAaNiG
字幕可以上SUBHD DL返人人果啲

Fargo唔係true story黎架 純粹跟返電影版所以先咁講
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

Iphone ya
我平時用電腦睇關事架?

冇嘢喇android 嘅話有個app好用啫
申請hbo啦

屌你老母又冇英文字幕
個app又等幾日先掟啲戲上去
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

S1: https://thepiratebay.org/torrent/17659832/The_Leftovers_-_Season_1_-_720p_BRRiP_-_x264_-_ShAaNiG

S2: https://thepiratebay.org/torrent/17659833/The_Leftovers_-_Season_2_-_720p_BRRiP_-_x264_-_ShAaNiG

Fargo唔係true story黎架 純粹跟返電影版所以先咁講

Thanks!
原來係咁
我真係好柒
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

Iphone ya
我平時用電腦睇關事架?

我都有Android機啊
咩app咩app
我屌你老母呀以後唔撚睇supergirl啦
啱啱開始寫寫左咁少又唔寫落去,爛尾

一睇到個新聞即刻諗起alycia唔拍the 100個新聞又係話演員唔想拍
寫到d戲份咁少,狗都唔屌啦仲話series regular
加埋cw劇第三季必爛定律希望sg都收埋皮

睇緊新聞 但好似話個演員唔得閒拍?

話個演員想搵其他野做(因為個角色太廢)
都啱嘅,個角色除左說服alex出柜之外就冇做過乜野
待遇同其他今季先黎嘅series regular唔同,唔洗講差d做埋主角嘅supergril男朋友啦

但係真係好多野未交代呀嘛睇死佢第3季又寫死人/分手,cw慣性對待情侶手段

珍惜生命,遠離CW
但我諗alycia果單係佢以為揀拍ftwd會紅過the100,結果 ..仲衰撚過the100

cw劇狗都唔屌
alycia依家消失左咁, 佢又少玩ig twitter個D , 應該得番d lexa死忠記得佢

爛到有人特登開post屌

有睇個post, 見到大家咁踩flash冇盲撐好開心
arrow>lot>sg>flash
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

Iphone ya
我平時用電腦睇關事架?

咩app咩app

terrarium
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

Iphone ya
我平時用電腦睇關事架?

咩app咩app

terrarium

https://terrariumtv.com
Leftovers S3E4 真係神到呢 每一秒都咁好睇
以後都唔知點面對其他劇了

E04、05都好深刻,情感roller coaster
新Laurie呢集都唔錯
上網搵咗好耐都冇得睇

巧合到咁樣樣

Thanks!
原來係咁
我真係好柒

唔柒 幾搞笑
可能都會有人以為係真
我屌你老母呀以後唔撚睇supergirl啦
啱啱開始寫寫左咁少又唔寫落去,爛尾

一睇到個新聞即刻諗起alycia唔拍the 100個新聞又係話演員唔想拍
寫到d戲份咁少,狗都唔屌啦仲話series regular
加埋cw劇第三季必爛定律希望sg都收埋皮

睇緊新聞 但好似話個演員唔得閒拍?

話個演員想搵其他野做(因為個角色太廢)
都啱嘅,個角色除左說服alex出柜之外就冇做過乜野
待遇同其他今季先黎嘅series regular唔同,唔洗講差d做埋主角嘅supergril男朋友啦

但係真係好多野未交代呀嘛睇死佢第3季又寫死人/分手,cw慣性對待情侶手段

珍惜生命,遠離CW
但我諗alycia果單係佢以為揀拍ftwd會紅過the100,結果 ..仲衰撚過the100

cw劇狗都唔屌
alycia依家消失左咁, 佢又少玩ig twitter個D , 應該得番d lexa死忠記得佢

大好青春咁就浪費喺垃圾劇身上

應該有唔少死忠為左佢一路捱緊ftwd

E04、05都好深刻,情感roller coaster
新Laurie呢集都唔錯

除左S3E1內容唔係咁深刻之外 (但E1個尾好撚震撼,首BGM神到爆)
其他集數我都覺得好好睇 我都好鐘意E4
E2 Nora E3 Kevin老豆 E5 Matt E6 Laurie
佢地拍親啲character centric episode都好撚好睇
‘Leftovers’ Star Margaret Qualley Is Dating Director Cary Fukunaga
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/margaret-qualley-is-dating-director-cary-fukunaga-w482822

old news左但啱啱見到 Cary Fukunaga
daredevil係咪斬左?
daredevil係咪斬左?

斬咩?出完The Defender先出Daredevil S3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞