美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

睇到爆咗兩粒瘡
諗緊今日睇唔睇埋個三集

睇劇睇到爆瘡

想像唔到個畫面

好大壓力嫁睇呢套野

可能咁啱掛
但尋日谷到塊面紅晒三個幾鐘扯行晒
今朝真係變咗兩粒紅色哈哈

睇完第四集啦真係放鬆心情睇好啲
唔好咁認真
而家繼續直落睇埋佢

今集無料到

未睇今集,但上集睇到有啲暈暈地
聽人講話下集會好intense

追完第六集終於有少少希望啦屌你

睇劇睇到爆瘡

想像唔到個畫面

好大壓力嫁睇呢套野

可能咁啱掛
但尋日谷到塊面紅晒三個幾鐘扯行晒
今朝真係變咗兩粒紅色哈哈

睇完第四集啦真係放鬆心情睇好啲
唔好咁認真
而家繼續直落睇埋佢

今集無料到

未睇今集,但上集睇到有啲暈暈地
聽人講話下集會好intense

追完第六集終於有少少希望啦屌你

波波姊真喺皇帝女唔洗做
利申:好鬼忙
今集homemaid睇到訓著左
今集fargo

最尾gloria加埋個bgm一起
果下突然成套leftovers咁 係咪特登
今集fargo

特登開番黎睇

前奏完全係呢首
(Nora上身):screw it
https://www.youtube.com/watch?v=RRXL-qKCKlU

同埋臨尾Varga同Emmit講野果陣彈出黎個bgm都幾似departure 我係咪中毒太深
唔知仲有冇人睇the 100, 究竟Clarke同Bellamy幾時搞過野黎 6年後個女又牛高馬大
最尾Eligius Corporation, 正路就應該唔會係外星人, 多數係N年前有政府/大公司送人上太空, 而架太空船寫明prisoner transport, 照咁估Bellamy佢地應該比人捉晒

唔好嚇我喎,分開前佢地攬攬過 唔通咁就有bb
Flash s3真係好垃圾
暫時係我覺得CW入面所有DC劇最垃圾既一季

咁慘
未睇呢集但係見好多人都屌
差過SG同LOT S1就抵屌了

Sg未追晒s2唔敢講,但係我覺得差過lot s1同arrow s3
Flash s3係整體都好差

我睇左了
季尾黎講我覺得
arrow>sg=lot>flash
成集flash屌住咁睇

咁慘

Sg未追晒s2唔敢講,但係我覺得差過lot s1同arrow s3

我睇左了
季尾黎講我覺得
成集flash屌住咁睇

我唔明點解佢地有幾個位係度笑係做咩嘢睇到好嬲

咁慘

我睇左了
季尾黎講我覺得
成集flash屌住咁睇

完全明白呀
特別係後面去完喪禮之後即刻笑哂口咁派傾派帖
又搞到好似死左個個唔係IRIS就冇事咁
最慘係tracy同cisco
唔知仲有冇人睇the 100, 究竟Clarke同Bellamy幾時搞過野黎 6年後個女又牛高馬大
最尾Eligius Corporation, 正路就應該唔會係外星人, 多數係N年前有政府/大公司送人上太空, 而架太空船寫明prisoner transport, 照咁估Bellamy佢地應該比人捉晒

Nightblood黎喎 應該係clarke個女掛
我屌你老母呀以後唔撚睇supergirl啦
啱啱開始寫寫左咁少又唔寫落去,爛尾

一睇到個新聞即刻諗起alycia唔拍the 100個新聞又係話演員唔想拍
寫到d戲份咁少,狗都唔屌啦仲話series regular
加埋cw劇第三季必爛定律希望sg都收埋皮
今集fargo

特登開番黎睇

前奏完全係呢首
(Nora上身):screw it
https://www.youtube.com/watch?v=RRXL-qKCKlU

同埋臨尾Varga同Emmit講野果陣彈出黎個bgm都幾似departure 我係咪中毒太深

we are all gone

今集FARGO好似終於開始爆,期待之後4集

一睇到個新聞即刻諗起alycia唔拍the 100個新聞又係話演員唔想拍

睇緊新聞 但好似話個演員唔得閒拍?
Black Mirror Season 4 Episode Titles

ArkAngel. Directed by: Jodie Foster
USS Callister. Directed by: Toby Haynes
Crocodile. Directed by: John Hillcoat
Hang the Dj. Directed by: Tim Van Patten
Metalhead. Directed by: David Slade
Black Museum. Directed by: ??

話個演員想搵其他野做(因為個角色太廢)
都啱嘅,個角色除左說服alex出柜之外就冇做過乜野
待遇同其他今季先黎嘅series regular唔同,唔洗講差d做埋主角嘅supergril男朋友啦

但係真係好多野未交代呀嘛睇死佢第3季又寫死人/分手,cw慣性對待情侶手段

待遇同其他今季先黎嘅series regular唔同,唔洗講差d做埋主角嘅supergril男朋友啦

但係真係好多野未交代呀嘛睇死佢第3季又寫死人/分手,cw慣性對待情侶手段

珍惜生命,遠離CW
但我諗alycia果單係佢以為揀拍ftwd會紅過the100,結果 ..仲衰撚過the100

珍惜生命,遠離CW
但我諗alycia果單係佢以為揀拍ftwd會紅過the100,結果 ..仲衰撚過the100

咁慘

我睇左了
季尾黎講我覺得
成集flash屌住咁睇

完全明白呀
特別係後面去完喪禮之後即刻笑哂口咁派傾派帖
又搞到好似死左個個唔係IRIS就冇事咁
最慘係tracy同cisco

爛到有人特登開post屌

自己一個生出黎仲臭大佢
心諗呢套野終於完,冇野講
點知次次最後一集都可以彈新野,開多季

真係估唔到佢會開條咁嘅故事線出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞