美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
[突發] Netflix拍The Witcher劇集版

‘The Witcher’ Saga Coming to Netflix as TV Series
http://variety.com/2017/tv/news/the-witcher-saga-coming-to-netflix-as-tv-series-1202430136/

Netflix點解唔接手life is strange呀

witcher

買咗全套Witcher 3,但都未玩過,喺時候開哩玩吓

想買好耐但近排冇乜時間打機
到而家都未買
都係睇劇算

玩Witcher最正就係個劇情仲要係自己有得揀點樣發展,d plot twist又正
我覺得鐘意追劇既會幾鐘意隻game

完全冇接觸過witcher但幾有興趣睇套劇

可以考慮下睇小説先?叫獵魔士

爆左3之後追緊書

見到啲人話呢套如果拍得好,會係netflix既got

通常講完乜乜嘅乜乜乜/乜乜嘅接班人/第二個乜乜呢啲都奶硬嘢

Westworld係hbo got接班劇 點睇
so far都hit左

咪燈啦
s2唔好睇就仆街

睇劇都有得燈?
追post見到
I planned at first to watch The Handmaid's Tale after this, but for the first time there's a possibility that The Americans might be more depressing.
同感

唔知點解
我唔信個啊嬸就係 pamnuchuk

肯定係佢,一開頭果陣就講大話
但到入左黎之後就真正認左,講得好detail
如果唔係佢 + 老公已經入左屋,其實冇必要認
佢老公入屋前認得咁快就係想佢地拿拿臨殺左佢,唔好搞佢老公

‘The Witcher’ Saga Coming to Netflix as TV Series
http://variety.com/2017/tv/news/the-witcher-saga-coming-to-netflix-as-tv-series-1202430136/

witcher

到而家都未買
都係睇劇算

玩Witcher最正就係個劇情仲要係自己有得揀點樣發展,d plot twist又正

爆左3之後追緊書

so far都hit左

咪燈啦
s2唔好睇就仆街

睇劇都有得燈?

笑左
第6集 handmaid's tale緊張到痴媽根

仲未有時間睇ep5
Ep6係咪mrs waterford flashback?
之前都feel到如果一講佢身世應該會好好睇

Yes 但講 mrs waterford都係講左好少

oh feel到佢以前係專業人士

witcher

到而家都未買
都係睇劇算

爆左3之後追緊書

so far都hit左

咪燈啦
s2唔好睇就仆街

睇劇都有得燈?

笑左

s2係咪18年先有

witcher

到而家都未買
都係睇劇算

爆左3之後追緊書

so far都hit左

咪燈啦
s2唔好睇就仆街

睇劇都有得燈?

笑左

s2係咪18年先有

yes
睇左Get Out
唯一唔滿意嘅地方係坐隔離對夫婦男嘅口臭女嘅係咁講野
不過俾我完都肯收聲

睇完嗰下已經覺得好神
上網睇人講完啲細節位真係
睇左Get Out
不過俾我完都肯收聲

睇完嗰下已經覺得好神

聽日睇
開波睇The Leftovers S3,竟然有個位好Black Mirror
睇左Get Out
不過俾我完都肯收聲

睇完嗰下已經覺得好神

聽日睇

今日有人開左get out 標題劇透post,然後自己推左兩頁。推推下先發現比admin改左個標題
柒左就話lihk冇言論自由
(Show Blocked User - Load緊)

?

?

推咗兩頁正仆街

?

推咗兩頁正仆街

?

推咗兩頁正仆街

係開post條友自己推左兩頁,唔係我推

第6集 handmaid's tale緊張到痴媽根

仲未有時間睇ep5
Ep6係咪mrs waterford flashback?
之前都feel到如果一講佢身世應該會好好睇

Yes 但講 mrs waterford都係講左好少

oh feel到佢以前係專業人士

有d位唔明 其實個國家而加主張既政策係 Mrs Waterford 既諗法?

同女主做咩無啦啦走去同Nike上床
劇透
(Show Blocked User - 一件污兩件穢)
一日block一件
唔知講d咩好
唔知講d咩好

變到我走去撐劇透狗咁樣
有咩逃忙緊張既劇推介
唔知講d咩好

變到我走去撐劇透狗咁樣

Sorry law,都唔知係你定我啲中文差
Btw,你個名用梗先喺表達ing嘅意思,而唔係緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞