美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Top of the Lake China Girl is getting rave reviews at #Cannes2017

http://ew.com/tv/2017/05/23/nicole-kidman-top-of-the-lake-china-girl-reviews/?xid=entertainment-weekly_socialflow_twitter

“… By far the best thing I’ve seen at my first Cannes is… a television show,” IndieWire’s David Ehrlich tweeted shortly after the series’ marathon bow. He later responded to a message posted by TIFF’s artistic director, Cameron Bailey, who called the series “brilliant” in a social media post of his own, prompting him to include China Girl as part of the Toronto lineup this fall: “Screen the whole shebang at TIFF and I will personally drag every film critic I know into the auditorium.”

American Crime Story first look: See Penelope Cruz as Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace
http://ew.com/tv/2017/05/23/american-crime-story-donatella-versace-penelope-cruz/

Without a doubt, one of the most anticipated TV events of 2018 is The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. The FX miniseries not only comes from the Emmy Award-winning team from The People v. O.J. Simpson, including executive producer Ryan Murphy (American Horror Story), but also features an all-star cast, including Darren Criss as Andrew Cunanan, Edgar Ramirez as Gianni Versace, Ricky Martin as Gianni’s longtime partner Antonio D’Amico, and Academy Award winner Penelope Cruz as Donatella Versace.

Ricky Martin
Nicole Kidman Falling In Love with @lovegwendoline: A Twitter Story #TopOfTheLakeChinaGirl #Cannes2017

Nicole Kidman your gay is showing
變左遊戲台
講返劇先,今季fargo比起之前真係麻麻地 難得班cast咁正

agger
淨係講劇情推進都好似唔夠之前緊湊
啲角色又唔夠痴線

劇情進展慢之餘,劇本/故事冇以往咁有特色咁引人入勝
對比起前兩季,同埋同期其他劇明顯輸蝕左
明明班cast咁強大 可惜
可能之前又要拍legion,太多野搞

搞到我冇咩動力睇

值得睇架 但只係今期最好睇果套就唔會係Fargo
唔同S2果年咁屈機

今期最好睇係咩? BCS?

Leftovers Handmaids Tale BCS
屌你老母天文台

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

等你地番哂工番哂學咪紅雨黑雨囉
苦主

咁撚大雨,正常應該返工前黑雨
飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

荃灣 大雨到連車都唔撚想落

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人
落車要行15分鐘露天先番到公司
好撚想死 就黎焗到有香港腳

原來你都係荃灣人

擺定一兩後備襪起公司啦

原來你都係荃灣人

擺定一兩後備襪起公司啦

帶左對了
對鞋太濕唔想換住

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

一出完post就紅
C字頭

紅有撚用
黑雨啦屌佢老母

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

荃灣
今朝俾雨嘈醒

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

德士古道楊屋道個邊
特別大風

苦主

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

荃灣
今朝俾雨嘈醒

咁多荃灣JJ
荃灣今朝好似70毫米雨量
得黃雨屌佢老母
黑左啦
黑左啦

屌大交合老母
黑左啦

屌大交合老母

屌大文合老母
黑左啦

屌大交合老母

屌大交合老母

返到公司 黑雨先最仆街

苦主

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

德士古道楊屋道個邊
特別大風

黑左啦

屌大交合老母

屌大交合老母

食屎啦

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

德士古道楊屋道個邊
特別大風

飛的返工

屌我荃灣水浸咁
成對鞋都係水
屌你老母大交合

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

德士古道楊屋道個邊
特別大風

我唔係果邊唔使驚

原來你都係荃灣人

快啲自爆黎聽下

德士古道楊屋道個邊
特別大風

我唔係果邊唔使驚

American crime s3好唔得
睇handmaids先
有冇人有睇three girls 英劇?
American crime s3好唔得
睇handmaids先

點解呀 幾期待S3喎
反而S2就存在感極低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞