美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
WW S2E1

WW S2E1

有人係life is strange post 搵樓主

好多癡漢 西瓜都出動

好多癡漢 西瓜都出動

C字頭個陣係大力推LIS嘅
仲傾好哂真人版搵咩人拍

好多癡漢 西瓜都出動

仲傾好哂真人版搵咩人拍

我都唔係一開始就有留意呢隻game
好似係ep3左右見多人講先開始加入,之後覺得
果陣個post好痴線 搞到宜家覺得要搵返果班人拍

玩過隻game... 去到一半覺得悶悶地

ep3個尾開始入戲肉
ep4最正

好多癡漢 西瓜都出動

仲傾好哂真人版搵咩人拍

個陣傾得好開心
趁呢排得閒我應該又拎番出黎玩, 原來好多野我都未睇過
不過玩番後面應該都係驚到瀨

好多癡漢 西瓜都出動

仲傾好哂真人版搵咩人拍

個陣傾得好開心

果陣有其他痴線佬長駐
nightmare
睇左前傳個gameplay未? 好想快啲出呀
to: 木子
OITNB finale又留左個cliffhanger係度要人等一年
其實今季唔係太差
最尾一集睇到好心up again
雖然前面有d劇情表面睇落on9但都get到想表達d咩message

好多癡漢 西瓜都出動

仲傾好哂真人版搵咩人拍

個陣傾得好開心

果陣有其他痴線佬長駐
nightmare

睇左 可以過番個邊傾

邊個咁殘忍呀
shaw同chloe都幾似嘅 (燥底方面)
save低左張相

好多癡漢 西瓜都出動

仲傾好哂真人版搵咩人拍

個陣傾得好開心

果陣有其他痴線佬長駐
nightmare

睇左 可以過番個邊傾

瘋狂傾緊

邊個咁殘忍呀
save低左張相

估唔到咁有crossover 一見到即刻諗起你
https://68.media.tumblr.com/9d3b715cf3fb73e06d6e279e3bedd2e8/tumblr_onflp7UMPa1vlt9cao1_540.jpg[/img]

邊個咁殘忍呀
save低左張相

第1眼見到張圖已經
不過呢張好似係rachel x chloe
如果變左chloe企root個位真係喊出黎
WW S2E1

剛睇完第一季,係咪2018先有
路西法9
犯罪心理 CRIMINAL MINDS 10
諜海黑名單罪惡黑名單21
超自然檔案兇鬼惡靈邪惡力量 第十二季 11
實習醫生/實習醫生格蕾 GREY’SANATOMY S6/11 S13/21
HOW TO GET AWAY WITH MURDER 04
驅魔浪人 OUTCAST 03
陰屍路02
[連載中]新世紀福爾摩斯02
[連載中]美國恐怖故事 AMERICAN HORROR STORY 04
——————————————
剛END:
英國恐怖故事
2 BROKE GIRLS S06E02
西部世界S1
SENSE 8
13 REASONWHY

冇時間
OITNB finale又留左個cliffhanger係度要人等一年
其實今季唔係太差
最尾一集睇到好心up again
雖然前面有d劇情表面睇落on9但都get到想表達d咩message

好極端
有d 人好鐘意有d 人唔鐘意
唔鐘意嗰d 通常係屌個protest太長
我排:4>1>5=2>>3(因為有RR )
發現s5個finale 係LoMo 寫,唔係Jenji 寫
唔同以前
Caputo 同Laura Prepon 分別都有份direct 一集
https://68.media.tumblr.com/9d3b715cf3fb73e06d6e279e3bedd2e8/tumblr_onflp7UMPa1vlt9cao1_540.jpg[/img]

邊個咁殘忍呀
save低左張相

第1眼見到張圖已經

我都係今日先第一次見呢幅野

btw西裝max好可愛
WW S2E1

剛睇完第一季,係咪2018先有

路西法9
實習醫生/實習醫生格蕾 GREY’SANATOMY S6/11 S13/21
HOW TO GET AWAY WITH MURDER 04
陰屍路02
[連載中]美國恐怖故事 AMERICAN HORROR STORY 04
剛END:
英國恐怖故事
西部世界S1
SENSE 8

冇時間

嘩你仲追開果堆都係d無底深潭,唔會有咩起色既劇
不如棄哂佢轉過批新
路西法9
陰屍路02
剛END:
英國恐怖故事
西部世界S1
SENSE 8

冇時間

嘩你仲追開果堆都係d無底深潭,唔會有咩起色既劇
不如棄哂佢轉過批新

我睇開非法下載 見到啲中文名真係睇唔明

邊個咁殘忍呀
save低左張相

第1眼見到張圖已經

我都係今日先第一次見呢幅野

btw西裝max好可愛

max完美carry所有造型包括泳裝
不過講起泳裝就諗起nightmare warren個locker
明明應該係諗起pricefield響泳池玩水個幕嫁嘛, 成關都好變態真心變左陰影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞