美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
to: 木子
[url]https://68.media.tumblr.com/9d3b715cf3fb73e06d6e279e3bedd2e8/tumblr_onflp7UMPa1vlt9cao1_540.jpg[/img][/url]

邊個咁殘忍呀
shaw同chloe都幾似嘅 (燥底方面)
save低左張相

估唔到咁有crossover 一見到即刻諗起你

第1眼見到張圖已經
不過呢張好似係rachel x chloe
如果變左chloe企root個位真係喊出黎

我都係今日先第一次見呢幅野

btw西裝max好可愛

max完美carry所有造型包括泳裝
不過講起泳裝就諗起nightmare warren個locker
明明應該係諗起pricefield響泳池玩水個幕嫁嘛, 成關都好變態真心變左陰影

包括所有小學雞騎呢tee

成個ep5最正真係nightmare, 依家見到rachel都諗起佢個msg
隔離個美劇post乜野狗屎垃圾都有人話最好睇

你唔好成日做假膠啦
比人話你唔死都冇用喇 笑撚左

你唔好成日做假膠啦

link?

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有
一見到個你個list已經笑到仆街
to: 木子
[url]https://68.media.tumblr.com/9d3b715cf3fb73e06d6e279e3bedd2e8/tumblr_onflp7UMPa1vlt9cao1_540.jpg[/img][/url]

邊個咁殘忍呀
save低左張相

第1眼見到張圖已經

btw西裝max好可愛

不過講起泳裝就諗起nightmare warren個locker
明明應該係諗起pricefield響泳池玩水個幕嫁嘛, 成關都好變態真心變左陰影

http://vignette4.wikia.nocookie.net/life-is-strange/images/c/c2/Maxstrip.jpg/revision/latest?cb=20160920153711[/img]

成個ep5最正真係nightmare, 依家見到rachel都諗起佢個msg

nightmare係正但真係好不安
密集恐懼症+巨大恐懼左患者
開左新save重新玩過順便拎番d獎杯

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
:使唔使咁講野呀
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助
Plot twist: 學友真係真心鐘意呢幾套劇

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

邊個咁殘忍呀
save低左張相

第1眼見到張圖已經

btw西裝max好可愛

[url]http://vignette4.wikia.nocookie.net/life-is-strange/images/c/c2/Maxstrip.jpg/revision/latest?cb=20160920153711[/img][/url]

nightmare係正但真係好不安
密集恐懼症+巨大恐懼左患者
開左新save重新玩過順便拎番d獎杯

無限走廊
話時話答唔答到我lis post個steam pre order問題 真心想知

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

https://lihkg.com/thread/288234/page/8?ref=ios

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

https://lihkg.com/thread/288234/page/8?ref=ios

順手㩒個負皮先

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

仲以為你哋講舊登 去到連美劇po都唔見有

見到IF 都話正 就知假膠啦

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

順手㩒個負皮先

見到有一個巴打講Feud 好安慰

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

其實我一套都未睇過
記得c字頭屌果邊d我咪講邊d

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

Link?

仲以為你哋講舊登 去到連美劇po都唔見有

見到IF 都話正 就知假膠啦

佢就一睇知係假膠
但其他講under the dome quantico htgawm vampire diaries etc果d似真心

你唔好成日做假膠啦

link?

影視台第1頁好似已經有

見到個list未笑
但見到佢比人鬧完再吶喊
你睇開咩咁高質呀
就忍唔住笑左,好無助

其實我一套都未睇過
記得c字頭屌果邊d我咪講邊d

冇屌過 淨係話過twd垃圾
英雄劇就唔睇no comment

無限走廊
話時話答唔答到我lis post個steam pre order問題 真心想知

唔知呀, 我都未試過pre-order
唔知會唔會只係買package平d
一係有先行下載個d
或者其實根本冇分別
呢排無劇追咁
想試下睇silicon valley, 有無巴打有睇?
呢排無劇追咁

yes
呢排無劇追咁

yes

記得開字幕
呢排無劇追咁

yes

記得開字幕

啲it狗term

無限走廊

唔知呀, 我都未試過pre-order
唔知會唔會只係買package平d
一係有先行下載個d
或者其實根本冇分別

thanks
你係咪已經買左before the storm?

唔知第七第八最後兩季見唔見得返impressive nymeria
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞