美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

賣大場面已經夠
睇個勢今季人打完人
最後一季就打white walker

今季節奏會好快,以佢地S5S6個方向仲要玩咁快有D不詳預感
GOT已經淪落到得返大場面

但係D大場面真係好顛
邊有諗過電視劇拍到呢d野
好想睇龍女輸 但唔想tyrion輸

特技係勁既,但講起大場面band of brothers就真係嚇親我
我成日覺得dany最尾會死

Band of brother現實
GOT有埋魔幻feel真係好正
dany真主角點會死

jon先係真king

兩個聯手

兩個聯手結婚
‘American Horror Story’: Ryan Murphy Teases Billie Lourd’s Role In Season 7

賣大場面已經夠
睇個勢今季人打完人

但係D大場面真係好顛

特技係勁既,但講起大場面band of brothers就真係嚇親我

dany真主角點會死

jon先係真king

兩個聯手

兩個聯手結婚

咁個heir會唔會係弱智

賣大場面已經夠
睇個勢今季人打完人

但係D大場面真係好顛

dany真主角點會死

jon先係真king

兩個聯手

兩個聯手結婚

咁個heir會唔會係弱智

唔會 親兄弟姊妹都冇事
姑姐同姪仔冇事既
American crime s3好唔得
睇handmaids先

點解呀 幾期待S3喎
反而S2就存在感極低

睇錯自膠,以為你話american crime story

Haha太多套差唔多名
我都成日搞亂

呢兩套真係好似 但聽聞american crime都好睇

似fargo又係d唔起眼嘅crime
但感覺現代d
Fargo我成日覺得似未有電腦時代
D顏色
Flash s3真係好垃圾
暫時係我覺得CW入面所有DC劇最垃圾既一季
睇到第九集
Churchill
想睇關於僵屍題材嘅美劇
除左walking dead仲有冇好介紹

咁慘
未睇呢集但係見好多人都屌
差過SG同LOT S1就抵屌了
想睇關於僵屍題材嘅美劇

TWD嗰啲唔喺咩殭屍喎

咁慘
未睇呢集但係見好多人都屌
差過SG同LOT S1就抵屌了

Sg未追晒s2唔敢講,但係我覺得差過lot s1同arrow s3
Flash s3係整體都好差
想睇關於僵屍題材嘅美劇

TWD嗰啲唔喺咩殭屍喎

喪屍既話 Dead Set都ok
睇完Twin Peaks S3 E1E2表示
Handmaid 睇咗三集已經睇到透唔到氣
好壓抑

無睇舊 睇新係咪一定唔明
vmus係咪死左 好多劇都播唔到
hi你老母puppy死臭雞
American crime s3好唔得
睇handmaids先

點解呀 幾期待S3喎
反而S2就存在感極低

睇錯自膠,以為你話american crime story

Haha太多套差唔多名
我都成日搞亂

呢兩套真係好似 但聽聞american crime都好睇

似fargo又係d唔起眼嘅crime
但感覺現代d
Fargo我成日覺得似未有電腦時代
D顏色

Fargo成日set喺啲鄉下地方 就算00s都好似仲係好舊咁
Handmaid 睇咗三集已經睇到透唔到氣
好壓抑

頭3集睇到血壓都升埋

無睇舊 睇新係咪一定唔明

好多來龍去脈同角色會唔識
正路睇哂S1+S2+電影版就最好,雖然睇哂都未必完全知發生緊咩事
Game of Thrones final season is officially 6 episodes
Game of Thrones final season is officially 6 episodes

燒銀紙燒得太勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞