美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Uncharted電影主角後生版比tom holland做
幾時到the last of us呀已經有個page bb比你地做主角

睇到真係屌左出聲
我唔想睇細路Nathan故事呀屌
Tom做戲唔差但做Nathan
我要佬味演員呀屌

咪就係

後生Nathan有咩好睇呀屌
屌姐係冇Elena啦好撚嬲

買左未玩
頭先入返呢個post第一頁先見到原來有陰濕痴線佬瘋狂downvote我地

等我都負評先
幾時到the last of us呀已經有個page bb比你地做主角

睇到真係屌左出聲
我唔想睇細路Nathan故事呀屌
Tom做戲唔差但做Nathan
我要佬味演員呀屌

咪就係

後生Nathan有咩好睇呀屌
屌姐係冇Elena啦好撚嬲

買左未玩

Uncharted 4 收得好完美
希望Sony見好就收唔好出5 please
呢度都冇人睇sg嫁啦, 有就迴避下呢個post d spoiler真係好嬲

屌你咩一季就寫哂第一次見>其中一個出櫃>拍拖>嗌交>過情人節>出意外>求婚
今季鏡頭又唔係出得多仲要cut左好多野基本上得1集係講佢地兩個你咁快做哂d野
我知下季要做佈景版都唔洗咁快嫁嘛hea撚到仆街
琴日已經比人spoiler左心諗唔撚係掛, 心情複雜
希望男主角下季番黎個陣生生性性做你個男朋友+超級英雄
今季唔係最後cat grant番黎救劇同埋J下女真係狗都唔屌

last of us果陣唔係有話搵arya咩?

佢依家仲邊到啱做艾莉呀
過多幾年成年艾莉就有得佢做

Arya都仲算童童地顏既 ..
但套戲好似拍唔成
Uncharted話拍電影請咗好多年
呢度都冇人睇sg嫁啦, 有就迴避下呢個post d spoiler真係好嬲

屌你咩一季就寫哂第一次見>其中一個出櫃>拍拖>嗌交>過情人節>出意外>求婚
今季鏡頭又唔係出得多仲要cut左好多野基本上得1集係講佢地兩個你咁快做哂d野
我知下季要做佈景版都唔洗咁快嫁嘛hea撚到仆街
琴日已經比人spoiler左心諗唔撚係掛, 心情複雜
希望男主角下季番黎個陣生生性性做你個男朋友+超級英雄
今季唔係最後cat grant番黎救劇同埋J下女真係狗都唔屌

得劣化shoot spoiler咋
個lena咩情況
《Fleabag》編劇及女星Phoebe Waller-Bridge表示,承諾第2季會完全不一樣,還會是同一主角,但在其生命中不同的時間,就像回看一段不像自己的生活,故事帶出其人生階段,新一季帶來新的舞台及新的故事結構,相信已經找到方法去進行!
http://variety.com/2017/tv/news/fleabag-phoebe-waller-bridge-olivia-colman-season-2-1202438937/

佢依家仲邊到啱做艾莉呀

但套戲好似拍唔成

睇logan當睇左last of us

佢依家仲邊到啱做艾莉呀

但套戲好似拍唔成

佢依家仲邊到啱做艾莉呀

但套戲好似拍唔成

好期待last of us 2

佢依家仲邊到啱做艾莉呀

但套戲好似拍唔成

今年出,好似係
變左遊戲台
講返劇先,今季fargo比起之前真係麻麻地 難得班cast咁正
變左遊戲台
講返劇先,今季fargo比起之前真係麻麻地 難得班cast咁正

agger
淨係講劇情推進都好似唔夠之前緊湊
啲角色又唔夠痴線
今季Fargo真係無咁吸引
希望有後勁
早排翻睇左Fargo s1真係好撚正
變左遊戲台

agger
啲角色又唔夠痴線

劇情進展慢之餘,劇本/故事冇以往咁有特色咁引人入勝
對比起前兩季,同埋同期其他劇明顯輸蝕左
明明班cast咁強大 可惜
可能之前又要拍legion,太多野搞
早排翻睇左Fargo s1真係好撚正

Billy Bob扮pastor
今季Fargo得Coon姊嗰集叫好睇,其他真喺普普通通,我哋唔喺deserve咁少嘢law
Twin.Peaks S3

係咪新出果幾集?

唔睇番之前得唔得?

得劣化shoot spoiler咋
個lena咩情況

lena今集冇咩事發生, 等下季啦
反而個演員前兩日出con好好笑

又哄到d supercorp fans勁開心
有人帶左成篇文比佢去睇佢仲讀出黎又肯響上面簽名

佢依家仲邊到啱做艾莉呀

但套戲好似拍唔成

今年出,好似係

好鐘意個女仔
上次同hj出event一齊扮狼人pose勁QQ
變左遊戲台

agger
啲角色又唔夠痴線

劇情進展慢之餘,劇本/故事冇以往咁有特色咁引人入勝
對比起前兩季,同埋同期其他劇明顯輸蝕左
明明班cast咁強大 可惜
可能之前又要拍legion,太多野搞

搞到我冇咩動力睇
今季Fargo得Coon姊嗰集叫好睇,其他真喺普普通通,我哋唔喺deserve咁少嘢law

果集好多人覺得悶 但獨立咁睇我覺得幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞