美劇集中討論區 (8)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

個post收收地皮

呢排冇劇咩
利申忙緊FYP, 機冇得打美劇日劇都冇睇

7月都就到啦喎

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

七月係留俾GoT的

個post收收地皮

呢排冇劇咩

有呀
但最近好似冇乜野講,多數off topic,平時po d新聞都冇乜討論
同埋以前舊登好多人會一齊po下美劇新聞,宜家得返我間唔中幫手post少少 好似自言自語

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

七月係留俾GoT的

7月仲有snowfall, room 104, ozark, the last tycoon
都有野睇
之後年尾好似得返the deuce, mindhunter, mr robot, strange things, black mirror, the crown就差唔多收爐
仲等緊You're the Worst同Bojack Horseman 兩套都好似八月先出 救命啊

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

吓唔得咩咁我遲開學咪遲完sem

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

外國絲?

個post收收地皮

呢排冇劇咩

有呀
但最近好似冇乜野講,多數off topic,平時po d新聞都冇乜討論
同埋以前舊登好多人會一齊po下美劇新聞,宜家得返我間唔中幫手post少少 好似自言自語

咁睇嘅睇好多美劇d人真係唔見哂
我搭到嘴都會搭下但係好明顯好多我都唔識
我依家都係觀望d新劇算, 舊劇真係唔知得唔得閒睇番 (可能會馬拉松式咁追番GOT嘅 )
所以D續篇嘅好多都唔關我事

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

外國絲?

有無啲大約廿幾分鐘既搞笑/輕鬆劇介紹?
睇開tbbt, modern family, new girl, casual
睇開tbbt, modern family, new girl, casual

Brooklyn 99

The Office

friends
仲等緊You're the Worst同Bojack Horseman 兩套都好似八月先出 救命啊

講起bojack諗起仲有rick and morty
另外仲有top of the lake,爭d唔記得呢套
其實都幾多野睇

個post收收地皮

呢排冇劇咩

有呀

我依家都係觀望d新劇算, 舊劇真係唔知得唔得閒睇番 (可能會馬拉松式咁追番GOT嘅 )

好多人都消失哂
不過個個返工返學又真係冇乜時間睇既

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

外國絲?

點解我記得你之前好似提過係香港讀書

其實都幾多野睇

追緊rick and morty
‘John Wick’ TV Show: Keanu Reeves Expected to Guest Star, a New Title, and More Plans for the Prequel
http://www.indiewire.com/2017/06/john-wick-tv-show-keanu-reeves-prequel-the-continental-hotel-1201841666/

The series is being developed under the name, “The Continental”
套劇主力講間hotel同個殺手世界
Keanu應該會返黎客串 導演都諗住幫套劇拍返幾集

其實都幾多野睇

其實都幾多野睇

神劇

個post收收地皮

呢排冇劇咩

有呀

好多人都消失哂
不過個個返工返學又真係冇乜時間睇既

日日放工做埋個gym 食埋個野番到屋企都10點
累到仆街淨係想睇下sitcom就算
‘John Wick’ TV Show: Keanu Reeves Expected to Guest Star, a New Title, and More Plans for the Prequel
http://www.indiewire.com/2017/06/john-wick-tv-show-keanu-reeves-prequel-the-continental-hotel-1201841666/

The series is being developed under the name, “The Continental”
套劇主力講間hotel同個殺手世界
Keanu應該會返黎客串 導演都諗住幫套劇拍返幾集

如果係免費台拍就

個post收收地皮

呢排冇劇咩

7月都就到啦喎

外國絲?

點解我記得你之前好似提過係香港讀書

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞