帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
又真呀
真係唔好同公仔拍拖
有公屋先係人生贏家喎
如果個女仔本身唔係住公屋
咁唔想第時住公屋都好正常嘅
公屋環境都真係幾差下
唔襯我咁改個名做乜鳩
弱撚智?
幾時有話要男人買?
邊撚到寫要條仔買樓? 條死毒撚睇到異世界文字 條友一定住開公屋 公屋環境咁惡劣 都要條女一齊捱窮 勁肉酸 夠有可能係條女比九成啦
條仔如果有呢個諗法真係飛得,不思進取嘅人,一齊生活連累到自己都無進步。呢個社會不進則退,諗住長住公屋真係無咁大負擔的話,個人就會愈來愈無承擔。當愛情變成感情,男方對女方唔會負責任,反過嚟仲要以為女方的付出係老憑。
成班價值觀扭曲晒喎 正值啲唔係應該唔好同老竇老母爭公屋?自己咁大個人負擔返啦 一齊供私樓咪得囉 上面班連登仔唔係cheap到咁呀? 要老竇老母搬出去住 都唔好意思啦 有啲骨氣唔該
窮人特別多偉論
連登仔話有公屋住先係人生贏家
其實你媽真係好好....肯自己出去租唐樓住
用住廿幾萬裝修完公屋 咪當新樓住
有得簡都寧願有一個二千蚊租既私人安樂蝸
都好過一個月供萬幾既安樂蝸.....
香港男人價值觀係咁 成撚日覺得港女一定窮過港男唔知邊度嚟咁厚面皮
唔介意但叫你諗都唔好諗
連登仔都係裙腳仔 屌你老母生到你咁撚大個有手有腳 自己承擔返啦 仲同老竇老母爭屋住要佢哋自己租屋住 真係好意思咩連登仔
不思進取都唔係一碌鳩打一船人

份糧一般又無家底嘅,屋企留間公屋比你就還神啦

錢就係咁多,搬出去住啲錢交租又好供樓又好,其他地方就要慳,貧賤夫妻百事哀你估講笑架條女都講到明介意

條仔叻嘅,份糧ok咪供返層樓囉
條仔份糧唔惦,條女如果條件又好嘅,應該好快會飛左條仔

現實就係咁
咁叫咩唔介意?正頭講唔想住。

想留番個光環咪講如果真係買唔到,最後先諗....

好過而家咁
我嗰邊d酒樓阿姐,個個都50-60萬咁執間公屋
樓主有志氣 就出去自己租屋 唔好搶走老竇老母個竇 千祈唔好學埋啲垃圾連登仔
住既質素都好重要
但依家係買家追價求d業主賣樓喎
其實你有咩證據證明係有錢人賣樓走資?
唔好同我講你覺得
分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞