帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
笑咗

講到奮鬥就買到私樓咁
樓主自覺買唔到 就唔會開呢個post啦
邊撚度寫要條仔買樓?唔想住公屋又唔買私樓,咁係咪成世租屋先
條女比9成會唔會問條仔你第時真係諗住住公屋,背後意思咪係諗住條仔上進,賺到錢,買私樓囉

你人生無目標想奮鬥?
繼續想一世留喺香港同新香港人講普通話?
唔想買靚錶靚車?
唔想有個安樂窩?
佩服你成世人無欲無求,可以做和尚
冇話唔一齊供,但係亦都冇話一齊供,純粹睇對話,似係想條仔負大啲責任姐
係咪唔俾條女一齊同條仔供樓?睇樓主條撚樣 自己一個人都供唔起 好撚大機會條女一齊供喎
臭鴨咪撚以為只係男人有錢啦 中二病發作?真係唔明點樣推斷條女係要求條仔俾晒
因為佢人生淨係得連登 無真人認識過了解過女人 睇得多連登咪洗哂腦覺得所有港女都貪錢 無資格供樓

我身邊大把女性朋友搵多過條仔 比較極端咪女醫生同男ive grad工程一齊 女嘅願意買樓俾多啲
有無後續 想知
連登仔真係9up當飯食 睇樓主篇文 條女從來冇講過 純粹只係講過介意住公屋 不如你highlight俾我哋睇 邊句話想條仔負大啲責任? 感覺同你調返轉喎 似條女住開私樓 有錢過條仔 俾佢老母識諗 公屋只會跨代貧窮
啱呀 身邊啲女性朋友都係比男朋友有錢 都係女方家庭俾首期 再一齊供樓
On9,幾時有話淨係條仔供?55分帳,咁條仔叫唔叫買樓先?冇付出㗎?
弱智閪,夠冇講過條女肯一齊供啦,你咪又係一味咬住呢點黎屌,話會一齊供
係咪扮失憶?
而家講緊邊個冇付出咩?55好公平 乜撚嘢邊個想邊個付出多啲
夠冇講過條女唔肯一齊供啦 甚至條女可能比七條仔比三呢 你識9up我唔識9up? 甚至條女可能比九 條仔比一都出唔到 大家一齊作故仔囉屌
佢一陣可能會問你係咪識樓主好撚癲
好撚心你啦 樓主冇提供過嘅資訊 就唔好亂咁作 係咪想要吹水大會啊?
你有可能真係識喎 你知人哋家庭背景喎 人工幾多 仲知埋條女一定係拜金 同埋你見唔到我之後贊成你?公屋環境咁優美 條女唔鍾意一定係拜金!
唔好嘥時間同佢坳
連登男權主義極重
但同時又想溝到高質有錢女貼錢俾自己
講一套做一套
你睇撚清楚先啦,幾撚時講話條女一定唔撚幫手供啊,你圈黎睇吓啦。
條仔冇要求條女啲咩,但條女係要求條仔上進,揾到錢供樓喎,你閱讀理解有問題就接埋啦,女權閪
呢條女權閪出曬名㗎啦
樓主你條女唔識野
你飛左佢,我做你女友
女權唔係問題
問題係on 9
想問一齊供樓?何來邊個付出多啲係你一直強調話條女要求條仔付出多啲喎 原來要求條仔之後一齊唔好住公屋係女權 ?大佬呀叫你唔住公屋 好委屈你咩 咁樣叫有要求?同埋你係咪戇鳩仔啊 樓主擺到明自己都睇唔上公屋啦 唔係點會屌柒自己老母啊唔該你解釋吓 樓主心態係啲乜嘢
介意住公屋 原來係拜金係女權香港窮撚玩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞