帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
你有料就大聲叫話買私樓啦 你老母知你廢比張好牌你上可以二人世界 你最尾果句岩 你係醒唔洗住公屋 你係又廢又唔撚醒
大佬,佢問我介唔介意,我咪老實答我介意囉

佢兩個情投意合咪出去租屋供樓囉,無問題架,paste 多次比你睇喇

不思進取都唔係一碌鳩打一船人

份糧一般又無家底嘅,屋企留間公屋比你就還神啦

錢就係咁多,搬出去住啲錢交租又好供樓又好,其他地方就要慳,貧賤夫妻百事哀你估講笑架條女都講到明介意

條仔叻嘅,份糧ok咪供返層樓囉
條仔份糧唔惦,條女如果條件又好嘅,應該好快會飛左條仔

現實就係咁
好多公屋而家裝修得好靚架喎
最撚咗啦 好撚柒喎你嗰句 “介意公屋唔係等於介窮咩” 窮極都可以追求生活質素啊 遲啲唔想瞓天橋底 都應該俾你踩到拜金
條女冇話介意啲咩喎 條女唔可以介意條仔咁撚唔孝順?咁厚面皮搶咗阿爸阿媽間公屋黎住?
佢係介意男朋友唔上進,唔係介意一齊捱明未
有供屋住有咩所謂!
你三十都未買到樓!
你極限咪買到5-6球既樓!二三百呎!好舒服咩?
咁呀,好啦,以後介意公屋就肯定唔係介意窮,開心未

連登啲超現實L真係幻象主義派
感受到你係住公屋好撚大浸味
咩都介意,只係唔介意窮,開心晒未
我住私樓,月入過10皮
不過仲死死地供緊,介意自己無能力full pay

你又點?分享下
不如駁左我先啦 都話咗香港公屋環境好差 對比外國啲窮撚 居住環境都好你成百倍 有冇自卑到咁 人哋唔鍾意你居住條件姐 就話人哋拜金 死都要攞返啲面香港男人...係咪唔同乞兒一齊 都俾你屌?
如果香港公屋環境優美 咁咪冇人介意囉。定你覺得香港公屋好撚正
咁點解你供私樓?唔通因為你拜金?
駁唔到人就講身家 樓主條女係李嘉誠孫女你信唔信我勸你都係收皮 柒到冇眼睇 心諗做乜撚嘢
駁乜9,中學生 辯論比賽咩

on 9 都知公屋環境差,而家講緊現實問題,錢就係咁多,兩個供得起咪供樓囉,無問題架

再paste多次喇

份糧一般又無家底嘅,屋企留間公屋比你就還神啦

錢就係咁多,搬出去住啲錢交租又好供樓又好,其他地方就要慳,貧賤夫妻百事哀你估講笑架條女都講到明介意

條仔叻嘅,份糧ok咪供返層樓囉
條仔份糧唔惦,條女如果條件又好嘅,應該好快會飛左條仔

現實就係咁
你話我酸公屋撚撚我先答你,你唔好咁跳啦,去食藥然後訓喇
即使佢阿媽讓間公屋出黎,難道佢又真係敢叫阿爸阿媽搬出去咩,好衰仔喎。推搪一輪,最後都會變左四個人一齊住公屋

我係佢女朋友聽到咁都知咩事啦,冇得過二人世界,仲要服侍埋佢阿爸阿媽,俾我寧願早d分
你係咪識樓主? 邊撚到咁多background story? 你又知樓主份糧係點樣 你又知條女家底點樣
痴線佬1999

仲俾你講到好撚合理 霸咗自己老竇老母間屋 叫佢哋住唐樓仲要佢哋自己供 會唔會自私咗啲
住公屋先係真正悲哀
哦,原來你識樓主
答咗我先啦 做咩供私樓 係咪拜金
同意
睇蘋果見到啲將軍澳公屋由朝到晚都有啲黑底賣白粉唔為吓自己著想都為另一半/下一代著想吓啦

住公屋無問題
做乜撚嘢呀條友 我問你又問返我
你仲on撚9過嗰條咩金魚
學你邏輯咋喎 又唔啱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞