帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
垃圾港男 講唔過人玩起底 仲要起錯晒 真係好撚小家 俾個叻香港男人
話時話同埋嗰篇野 無啦啦班男人話個新娘做雞喎 唔好當我唔記得喎 要返香港男人有咩問題
有乜問題?邊個想住公屋?咁樣講已經好俾面。
香港有好男人嘅 至少有一定嘅批判思考
不過絕對唔係呢班連登仔囉
點解唔係俾唐樓阿仔住
阿媽老左點住唐樓
笑撚死佢cap緊嗰篇 正正係描述緊香港男人有幾垃圾 無啦啦新娘着低胸少少 比班連登仔插話做雞
學人玩起底玩得好啲唔該
連登仇女,你屌就得,你仇仔,我就唔屌得?
姐係話你根本係發放仇恨言論囉,咁你講嘅嘢根本唔值得討論
玩sm = 唔係雞
著低胸 = 雞

你哋咪又係J啲大馬台灣日本雞
J雞都唔係好得好多
因為佢仇男仇到出曬面,你睇佢開啲post就知成日分化男女,發放仇恨言論,其實你求其揾都cap得出
唔同你傾吓戇鳩仔來的 你自己慢慢玩啦 chill bro 希望下次你起底嘅時候 搵啲對港男有利啲嘅 嗰篇野係講緊新娘着低胸俾人話做雞 你咪慢慢屌囉
起中你都話起錯曬
雞蟲笑人做雞 簡直天大嘅笑話
笑咗,敗走啦女權閪
小學雞 sls
你贏咗頒過獎俾你
同一個po, 2次走住屌
完美演繹走住黎屌
我以前父母都係咁講
我轉過頭就同女朋友講佢地鍾意做廢人唔洗理咁多
我女朋友間房都大撚過佢全間屋
有錢女叫鳩人同你捱公屋 都痴撚線
佢肯我都對唔住佢老豆老母
後尾讀完半專科grad 儲下錢 投資又賺得幾多
而家就30樓都就供完一層
同女朋友上個月都啱啱結左婚

間唔中返去食飯 幾乎半年一次
我都係自己上去 叫老婆唔洗去
佢地都係咁講自己公屋環境點好點好
廢人就係廢人思想 自我安慰阿Q精神最勁
魯迅真係行得太前 睇穿晒中國人劣根性
食完飯1秒鐘都唔想多留係公屋 即刻話仲有公事走先

唔洗屌我話老豆老母養你定點
15歲開始自己返pt 18歲就幫人補習
中3開始幾乎全部生活費自己俾
中3之前每日得3蚊零用錢 包都唔夠錢買 真係屌你老母

見到呢種post就好大感觸
千祈唔好俾呢種爛泥思想影響到
你自己唔上進真係唔好害左個女仔
家陣係佢老母話比層公屋佢,佢有揸住支槍逼佢老母咩?人地老竇老母有本錢出去租樓,選擇比層公屋個仔有咩問題又唔洗個仔辛苦成世做樓奴。你冇老竇老母所以感受唔到父母愛,明嘅。
咪係 你有錢可以豪裝間公屋架嘛
同埋你搬入去之前都可以打聽下d鄰居好唔好
邊有咁多白粉佬痴線佬呀
真係覺得供樓好過癮咩
突然冇左收入仲要俾錢供樓就知幾慘
行樓梯行到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞