帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
公屋仔學咩人拍拖結婚生仔
又製造社會垃圾
又唔係叫你當面屌你老母
人前人後唔同聲氣
唔係咁大個都唔識下話
要孝順既 老母開開心心 百年歸老咪得
攬住老母過世咩
窮撚仔女慘到
自己窮撚老豆老母冇本事又要生
俾唔到好野仔女 然後係條女面前講埋啲戇鳩野
之後仲要再俾人屌冇本事
唔係一齊住 就ok
裝收下住得
窮人思想
只怪你老豆老母唔爭氣
要靠背後假屌自己屋企人黎討好條女
我就做唔好出了
唔係攬唔攬住老母過世
老母要同條女都要尊重
我覆緊果個好似唔係樓主
好真實
佢地以為自己好偉大...其實真係嚇親人
咁你係窮wor 你老母冇講錯
你阿媽咪算好囉
我阿媽好自豪咁同我講話留咗30萬比我結婚裝修間公屋
等第時可以一齊住
切記

一山不能藏二虎
依家唔係討好條女 係救自己婚姻

老母亂鳩講野 有冇尊重過樓主呀
尊重 笑撚死人啦
係每個老豆老母眼中仔女係唔會大嫁
而細路係唔需要尊重 因為大人啱晒
同佢地講尊重 食得屎啦
要老豆老母尊重
只可以兇狠啲等佢地明白自己要保持距離

唔想兇鳩自己老豆老母
咁你就係條女面前兇狠啲
做左個樣咪算

兩樣都唔做咪分手
你哋番工咁辛苦 我哋煮好飯等你番嚟食咪仲好出街食唔健康啊,跟手再伸手要比多啲家用做買餸錢
正常男仔都唔想條女咁撚費唔撚得㗎屌你老母
男女平等啊啲臭雞女權咪講㗎嘛
30歲唔係20歲
買間二手居居洗幾錢
80萬首期雜費,4年兩個人都儲到,勤力d三年都得
怨屋企有幾難,怨到死果日都得,成世屈住唔開心,唔正視自己問題做廢老好易
樓主乜都無講供樓啲嘢,你都可以ff到條女唔肯住公屋 供樓又唔肯出錢
你幻想力幾勁喎
唔介意(你而家)住公屋,但唔好有(以後都)住公屋呢個諗法

其實都幾合理,如果個女仔不嬲都唔係住公屋既話
唔想住公屋都唔比 咁公屋環境真係差喎 多廢老 多精神病人 多新移民
呢啲嘢都唔介意得? 想住好少少姐,條女都無話要半出豪宅,唔想住公屋都唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞