帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
所以不嬲都話,認真拍拖想結婚既一早要各自好好manage 哂兩家人既expectation
唔係既話到見面唔岩傾就會一世面阻阻
d 人成撚日話咩同兩老過世定同條女,都on撚9
無屋企人既祝福,你結左婚之後佢哋煩撚到你離婚都見過
除非你斷9左6親或者直接飛9左條女
介意公屋唔係介意窮係咩
訓醒未呀柒頭
介意居住環境差囉 精神病人 廢老 新移民 一大堆 比啲錢租屋就解決到
如果條女唔係公屋底,要佢結婚住一世公屋點頂啊
飛咩9,條女咁講無問題
窮係你投胎無咁好運
但你可以後天上進靠自己
連志氣都無,條女點說服自己去跟你條廢柴過人世?
明晒,原來介意咁多野,就淨淨唔係介意窮

你訓醒好去洗個面,點極都唔醒,上連登咁好喇,現實醒返少少呀
係你屈人哋介意窮喎 笑咗
介意就介意啦,又要扮哂蟹咁,中出即飛啦
但啲鄰居呢
我見你咁我就真係笑左喇
分手
但係佢話唔介意
不過又有啲介意咁囉
咁都唔屌得?
公屋原意唔係長住架
你介唔介意自己窮先?
你都幾好笑 講到好似唔介意自己窮咁想知呢個世界邊個唔介意 老實講窮先會住公屋嘅 冇辦法啦 公屋個環境好撚惡劣 窮極都要上進啲努力啲㗎 跨代貧窮咩屌
我真係好介意

但好多人介意但又要扮到唔介意
我好介意喎,係上面有條咩金魚就講到條女樣樣都介意,只係唔介意窮囉
你條女唔識諗姐,有層公屋揸手,裝修完靚靚仔仔,邊住邊儲錢,買層私樓放租un un腳就一世。
岩呀 最叻梗係踢老竇老母出街瞓!
呢啲就高質喇
係你條柒到講到人哋介意住公屋就係介意窮啊你自己無限伸延到去話人哋唔想住公屋就係介意窮,就係唔想同條仔捱

大把人情願同條仔出去租屋慳住用錢,都唔想住公屋啦 咁佢哋又係咪介意窮?
條女一無講要條仔出晒錢,二無講要住咩豪宅喎
你有少少勉強喎 唔通唔鍾意食垃圾 都係等如介意窮咩 如果你係新加坡住公屋邊個介意呀 你睇吓香港地 隔離鄰居都係新移民 一係精神病 想點撚樣一定要人鍾意 先等於唔介意?係咪食懵咗你
咁咪出去租囉,你係咪唔識字? paste多次比你

不思進取都唔係一碌鳩打一船人

份糧一般又無家底嘅,屋企留間公屋比你就還神啦

錢就係咁多,搬出去住啲錢交租又好供樓又好,其他地方就要慳,貧賤夫妻百事哀你估講笑架條女都講到明介意

條仔叻嘅,份糧ok咪供返層樓囉
條仔份糧唔惦,條女如果條件又好嘅,應該好快會飛左條仔

現實就係咁
on 9 追post先講啦
你呢啲咪正宗連登仔 一定要迫人哋鍾意自己嘅生活環境方式唔係就係雞係港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞