帶女朋友番屋企見家長 呀媽差d嚇到女朋友同我分手

592 回覆
3331 Like 82 Dislike
第2點搞清楚先,你識唔識樓主?廢事搞個吹水大會出黎就唔好

樓主原文話佢女朋友唔介意喎("佢話佢唔介意"), 同埋樓主都無講佢自己無錢
唔好求其crop啲圖就話係我打喎 啲人有冇咁低質啊?駁唔到人就嬲嬲豬 屈人講上述啲言論?香港男人質素如此
1.咁條女個問題背後係咩意思?
2.條女就條仔住公屋,有呢個觀念已經知你咩料啦,即係而家條女紆尊降貴就條仔?
3.如果?你都識講樓主屌佢自己老母亂講野啦,你咪onL99,自打嘴巴啦
4.咁咪一齊供囉,咁條女問乜撚嘢姐,唔撚識問會唔會同我一齊供私樓,係都要問你諗住住公屋?
而家變咗吹水大會啦
班人interpret到條女逼條仔買樓
明明都話唔介意
感情問題一律建議分手解決。完!
係囉,既然唔介意就住公屋,有咩問題,儲到錢咪租樓供樓囉
有無發覺條友講唔過人就開始搵其他嘢嚟justify自己啲points而家spin到話你女權撚 off哂topic

Dude are u fucking blind?
唔敢講 但舊屋邨係多啲痴線佬 原生家庭問題
好撚痴線 上面啲嘢仲要唔係我打 佢勁嬲而家
我冇話係你打篇嘢,但係你認同篇嘢姐,對住啲咁on9嘅言論,你都仲講得出分析得好啱有咩問題?少少迫害都受唔住,正一垃圾
你冇講過上面句嘢,我天打雷劈,不得好死
公屋有乜唔好?你哋又可以留多D錢,生活又冇咁大壓力,每年可以多D錢帶埋父母去屋企人去有冇唔好?
第1個圈係問題黎架?可以答係,可以答唔係,可以答住住先

第2個圈係話老人輩已經唔撚係有錢架啦

你主觀理解就啱撚晒,人地比意見就問人地識唔識樓主,唔係咁搞笑呀

啱啊
隔離屋索白粉吸毒
對面屋日日家嘈屋閉
放工返到屋企實無壓力
全對

猛猛緊夾硬上車好無謂
仲要揀啲自己可以有位入嘅comment黎reply
世界級
我一直有覆喎,唔似得你哋呢啲女權閪咁撚得閒,mom鳩住姐
係你話我比連登洗腦啊嘛,我咪比啲真正比人洗腦嘅例子你囉,呢啲社會敗類你都撐,都唔知係咪同一個人黎

咪只係講咗呢句囉屌 睇返前文後你啦屌 上面你條撚樣 亂咁crop 係人都諗到你想做鳩我啦 真係好撚冇品 就係你啲港男抵撚死
如果阿媽寧願搬出黎住都讓間屋你住
真係好錫你
富江嗰條友好跳,跟唔到架,總之佢講嘅就要啱晒
個阿媽咁錫自己,條女咁虛偽
咁都唔識揀
好嬲嬲啊 駁唔到我 連登仇女 我仇仔有咩問題 呢啲事關上面嗰啲事咩事? 唔撐你呢啲社會敗類囉
咪只係講咗呢句囉屌篇野直程係痴撚線仇男,你咁都認同,仲講得出呢句鳩嘢,你係咪有反社會人格,勸你睇吓醫生
你得閒到起佢底cap哂佢講過啲咩喎
就算佢係女權,想知佢點樣社會敗類法?有無殺人有無呃人錢?發表意見=社會敗類?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞