whey乳清蛋白交流區(6)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
唔計味道,myprotein成份同品質本身其實大唔大問題?

PS. 飲開Myprotein Whey Choco,我要求唔高,起碼都算入到口
第一次係iherb買on 想問下iherb係唔係冇防偽標籤? 上網見人話會有防偽標籤
ON IHERB買好貴 旺角買先430
btw iherb唔會賣假野啦
早幾日見到有巴打話allin幾好飲
今日買咗罐芋頭牛奶味 真係幾好飲
同埋幾易溶 對比起on隻double rich chocolate
我覺得呢隻好飲啲
都係貴50 計埋車錢差唔多
邊隻味?我試過幾隻味都未試過難溶
由上年開始iherbs on 7/10磅冇再入貨,可以係邊到入手?
isoflex個薄荷朱古力都幾好飲
ON gold轉左包裝之後d粉輕左,成日飛到周圍都係
係,筆落去填唔滿個羹
由mp matcha latte轉會去allin 好飲到痴線… MP真係比狗飲
巴打飲咩味
同埋想問下你一次飲一羹定兩羹?
今日買綜合60包 試左抹茶only 我食whole food食好多所以慣左飲一包
我買咗1kg芋頭牛奶味
雖然係幾好飲 但飲得多會厭
下次可能都會夾埋其他味買
1KG好快飲曬啦 飲完買綜合啦
有冇師兄飲過 SAN 同Rule one
呢兩隻得唔得
台灣呢幾年出左咁多牌子唔明點解仲有人推mp
平 岩曬窮書生操野飲 唔介意味嘅話一日兩殼已經幫到學生好多 講緊40幾g protein唔駛10蚊
有次試左包MP The whey+ sample
Chocolate Brownie味
平時飲開普通原味分離蛋白
我聽聞過MP好撚甜 已經特別加多左水
隻野聞落真係好似蛋糕 好香 但飲落想死 隻代糖甜到嘔隻甜味又唔舒服
果刻先發現原來原味仲好
平價都有果果一樣唔洗10蚊,已經好過晒鬼佬野
btw未試台灣野嘅真係唔好試,飲完番唔到轉頭
都係 所以我飲完個桶mp就898 投入allin嘅懷抱
有冇人試過館長啲奶粉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞