whey乳清蛋白交流區(6)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
洗完打開比佢吹下風/曬下太陽陣味就散
mars朱古力同on好撚似味
我用marusan無糖豆漿沖 好正 直頭想當飲品
on 的 coffe 味道不錯
似雀巢咖啡, 又唔算太甜
買唔到ON double rich chocolate 買咗mocha 試下
唔錯 加水已經夠香 遲啲試下加奶應該會好正
終於有人提mocha mocha的確好飲過double rich
有冇巴打試過quest 隻奶粉
今日係24/7 買左支鹽味焦糖覺得幾好飲
想知伏唔伏
我係ig 見到有隻叫紅牛嘅牌子
有無Ching試過?
仲有咩味正 朱古力好正常
My protein chocolate brownie +奶 肚痛到瀨屎
係佢令我發現自己有少少lactose
唔係 On雲呢拿好好飲 我好唔鍾意雲呢拿味 但佢好好飲
朱古力味都好好飲
加水好飲過奶個人認爲
個人認為On最好飲
試過佢哋雲呢拿同朱古力 個人好憎雲呢拿既野
但竟然佢哋個雲呢拿做得好
試過好幾隻牌子 有啲真係好難飲
my protein都ok但啲粉溶得冇咁好 奶茶味好好飲 似英式奶茶
Chocolate brownie都好飲不過男朋友話有陣aftertaste
mocha溝水正 double rich溝奶正
雖然雲尼拿味好難整得好飲 但係On雲尼拿大過myp垃圾粉 myp算係我最憎既brand未試過買返黎即刻dum曬
咁誇張咩 我個人覺得myp隻milktea其實唔差 不過佢會令我有啲肚漲 on唔會
我覺得myp飲落係好多隻入面 最會易肚痛既
飲完屙屎水
買左佢綜合奶茶口味30包,暫時試左鴛鴦奶茶同鐵觀音奶茶,口感同味道好正
On曲奇味是咪伏
urmart買?
有無巴打知15/16歲既運動員岩唔岩飲乳清蛋白

親戚個仔既教練近排要佢飲乳清蛋白話要谷體能同體格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞