whey乳清蛋白交流區(6)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
麥芽溝豆奶 痴撚線好飲 停唔到
幾好

但一定要加冰
我覺得白桃烏龍溝水會好味啲。第一日用咗豆漿,陣白桃烏龍味會比豆漿蓋過咗,不過個人覺得溝豆漿都唔難飲。另外睇返成份,佢真係有烏龍茶粉當然陣白桃味就人工啲啦,整體嚟講可以一試。
我鍾意溝豆漿睇嚟遲啲要試下麥芽味
芋頭溝奶 飲完返唔到轉頭
第一次飲粉 唔係硬吞 係享受
溝日本無調整個隻
飲極都唔明點解蛋白粉可以咁好飲
但其實只係因爲其他牌子實在太撚難飲
飲過其他牌子先會明allin有幾好飲
所以奉勸大家唔好隨便試特別係窮撚 會飲唔返其他牌子 好似我咁
其實真 我試過接受人哋唔要嘅protein
我飲第一啖已經lur返出嚟 成罐抌撚咗
飲極都唔明點解蛋白粉可以咁好飲
但其實只係因爲其他牌子實在太撚難飲
飲過其他牌子先會明allin有幾好飲
所以奉勸大家唔好隨便試特別係窮撚 會飲唔返其他牌子 好似我咁
其實真 我試過接人哋唔要嘅protein
我飲第一啖已經lur返出嚟 成罐抌撚咗
仆街巴打我就係飲返之前啲奶粉 飲完好撚反胃勁想嘔
所以先焗住繼續買allin
所以allin只係做返一杯正常野飲應有的水準先會咁屌打其他brand
有冇人試過science in sport可以評價下?
飲過allmax allin on 都正常
未飲過大佬my protein
on都已經正常啦
On 啲產品個人覺得麻麻哋
買咗麥芽同奶茶了,睇下有冇現貨攞,今日試試佢先要預訂個啲味都係31號到貨?
珍呀,之前飲bsn syntha-6死甜估唔到呢隻可以咁好飲,唔死甜都做到好飲,呢下先勁
屌冇撚有錯
原味gainer
Allin個士多啤梨味 好難飲喎
我覺得好撚好飲喎比起外國牌子士多啤梨味屌打曬
不過味道好睇人
做到冇蛋白粉味已經好好其實
咪士多啤梨雪糕/甜品嗰隻假士多啤梨味
好唔好味睇你自己
Mars有冇邊度平d
定度度都咁貴
未試過其他牌子嘅士多啤梨
但真係好怪可能早一日飲完益力多味
飲iso 會唔會冇咁易爆
琴晚落單買咗allin 今日就可以拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞