whey乳清蛋白交流區(6)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

我買咗呢隻,入口都ok
唔係掛 咁大獲
重點係mars都唔係隻隻味好飲
冇咩事我都係飲返allin先完全屌打
ching對味道唔高 但對質量都唔可以要求低
myp唔係比人飲
我飲過原味嘅普通whey同pea whey
我要加有微甜豆漿飲
你飲on咩味咁撚誇張
佢咁淡味已經唔算難飲
順便問埋蛋白粉係咪除咗原味都會有人工代糖?
咁計嘅話係咪原味最健康同有最多蛋白質?
薄荷朱古力 應該算係最好飲果隻 但都係頂唔順陣味
薄荷梗係奇怪最正常係double chocolate

飲過下mars但我都係嫌佢太甜
唔係唔鍾意佢陣薄荷味 係每一啖飲完回甘果陣奶粉味 咁下次試下double chocolate
同問 我見桶裝iso應該最抵飲
睇落士多啤梨奶應該唔洗試都知易入口
有冇巴打飲過mp isolate嘅banana/blueberry同choclate nut味?想問正唔正常
主要係入code之後好撚平,同埋isolate沖杏仁奶/豆奶其實隻味同有味奶冇分別不過要買啱味,暫時試過黑糖珍珠、奶茶同iced latte沖杏仁奶隻味係唔錯
講到mars咁好飲,買咗嚟試
點知不外如是,又難溶
衰過我本身飲開隻on
第一次飲我試曬佢12隻味 最好飲一定係芋頭
飲完完全唔明佢落咗咩可以整到咁好飲
而家想試埋佢個白桃烏龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞