英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
得不到的王位是酸的
好耐冇見打英文嘅正常人
YouGov survey asked Britons what they thought of Harry and Meghan interview.

Survey showed that 47 per cent felt that two-hours CBS interview 'inappropriate'.

Meanwhile 21 per cent said it the interview with Oprah Winfrey was 'appropriate'.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9339615/amp/Nearly-half-Britons-believe-Harry-Meghans-interview-Oprah-Winfrey-inappropriate.html
BLM 同 ME TOO 一樣咁嘔心
黑人真係大能晒
皇室有皇室嘅傳統。亦都有佢地嘅責任同義務。

既然唔鍾意皇室傳統,咁英女王都俾你離開皇室,點解仲要拎皇室嘅名義去做野?
你要做平凡人,就做平凡嘅生活。唔好諗住做凡人,又要拎皇室嘅Benefit。拎唔到盲唱衰皇室嘅不是。

等於大陸人嚟香港,香港人唔會俾人隨街痾屎痾尿,唔俾你咁做,唔通你投訴人歧視你周街痾屎痾尿咩。
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9338061/Did-Harry-Meghans-Royal-racism-claims-clash-two-hour-Oprah-chat.html
How Meghan and Harry's royal racism claims DIFFERED: Meghan said 'concerns over how dark baby's skin might be' were raised while she was pregnant but Harry said comments were before their marriage

兩公婆連口供都未夾到就出嚟獻醜
BLM 有冇犯國安法先
佢自細皇室大,佢老母同老豆悲劇都係皇室政治婚姻後果,我諗佢對皇室了解點都多過連登仔佢咁憎皇室實有原因
你係白人 你天生出黎就係racist
係咪支共又煽風點火呀
憑住而家BLM條水
根本兩公婆賣自己料揾食
輸打贏要
俾佢嫁得已經開放咗好多
自己口講要脫離皇室
但係又屌柒人唔俾自己個仔有王子稱號
今次點拆
一講到種族歧視就難搞
咩年代仲皇室😂😂😂😂😂一早唔應該存在
迫王室接納佢地隨心做DUTY又有錢收
乜都拉到去種族歧視好撚討厭
英國後生當佢地廢老,冇英國後生會睇daily fail
呢樣最黑人憎。唔履行皇室責任,你就咪撚拎著數啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞