英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
Push
黑人部落都唔到白人入啦,black supremacy
去到非洲,一個黑人叫白人 go back to America睇下有冇人話佢racism?
係因為你鍾意先覺得慘
睇到第3,4季就覺得王室幾咁唔人性,
班王室成員只係飲飲食食嘅on9
好應該摺埋 冇人想care
佢地仲想生多個
咁遠點喺荷里活R嘢做?
依個女人真係好討厭
最過癮係英女王連有事輸血都唔輸外人D血,輸返自己儲落ge血,玩膚色?佢直頭用生命去排斥我哋班蟻民
真係9up下就會冧檔咩

不過連登仔骨子裏真係好撚保皇
點解英超土生土長白人球員,就算唔係特別勁都值錢d?
成個英國皇室俾一個黑人霉根搞彎晒
fun fact
royle級,未入過嘅人唔會明
男人天生傾向合作,女人就鐘意爭。
一個男人騎唔住個女人,家庭一定好多糾紛。
英國每年嘅外來遊客數量起碼有1/3係靠英國王室......
英國王室好可能係少有歐洲王室有打過第一次同第二次世界大戰......
英女王係後方防衛支援, 菲臘親王仲係前線海軍......
冇英國王室的話, 英國可能只係剩底英格蘭.....
做乜鳩
荷里活好多片都係喺加拿大拍啦.....
合晒何車, 等佢唔駛又話要有安排佢去湊細路又剩......
樓主成日係人地po都咁回
我又試下啫
討論一定要開會咁先得?個 b生得似男定女人哋唔可以同有冇混血一樣唔係一眼睇出而感到好奇?一定係唔着衫任你睇?人哋未知道而討論個 b似男定女同計論人哋有冇混血有咩分別?
好多野Google都有啦,有人逼佢拍拖一年就要入門咩,一年學唔識唔識得學識先嫁過去?梅根之前好似之前結過兩次婚,一次annulled一次離婚,今次搞到要帶埋個老公走到底係自己問題定男家有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞