英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike

呢個心水清
支華人民共和國
中美一家親
ching好qq
依家美國嘅特權階級咪就係特權 又唔使負社會責任 點睇都係皇室好啲
種族歧視係萬能key,係雞,係公廁
只要有咩問題發生係黑人身上都可以係種族歧視問題,成班左膠聽到種族歧視就興奮,因為又可以呃like
同意
kate先唔會咁易俾佢捉到

反而charles真係以前都係on99咁款
笑死成百年溫莎皇朝、千年英王史比個臭閪搞到咁
神父點生仔......
牧師先生得仔喎......
社會責任=黑人平權
事撚但啦反正我唔搵佢唔代表我歧視,我另外有一兩個黑人fd 傾得幾投契,最重要係果一兩個朋友真係好識諗、聰明果啲嚟,理解到好多嘢真係唔關種族事

通常聲大大話人歧視果啲都係慾望過大能力不足嘅廢柴嚟,咁啱有歧視牌打人人都怕先會咁,性別、種族歧視都係咁,真係犀利嘅係唔需要不停去話自己受歧視
好彩係細佬,都叫做唔會影響皇位
依家個社會就係鼓吹呢啲廢柴風氣,唔睇你能力睇你識唔識政治正確就畀機會你上位
所以威廉兩公婆都醒......或者係收到order
生3個.....
點排都排唔到哈利......
印第安人:我都想
亞洲人:
又好似係
笑到仆街
啲死左膠真係以為自己大哂
如果有一日歐美輸俾中共,好大機會係輸喺呢個位,揸旗果班係一班能力同位置唔配嘅廢柴嚟,奧巴馬已經係一例,嚟緊個賀錦麗都會係

反而中共打鳩班黑人毫不手軟
「人民共和國」大部分都係共產主義地獄鬼國
所以我覺得最大問題 是梅根的人格
做好門面功夫係唔係代表內裡可以蝦9人
佢老公遲早係國王 邊有可能唔履行職責
Kate啱啱結婚都壓力大到暴瘦喇
Meghan美國人性格 離開都唔出奇
已經被racism spin到冇雷公咁遠
如果佢哋搞冧皇室 英國國力衰退 就救唔到香港人 間接累死
God bless the Queen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞