英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
梅根在訪問中透露自己精神健康開始出現問題,曾經向皇室尋求協助卻沒有回音,最終導致她萌生自殺念頭,形容自己「不想再活了」。萊文稱聽到梅根有自殺念頭感到沮喪,指哈里也試過在母親戴妃離世後尋求協助,「我簡直不敢相信哈里沒有協助,這是一個災難性的事情」。萊文相信哈里數年後將會很後悔進行今次訪問,「他們欠缺情商」。
不過係美國呢樣又真係大忌黎
討論個b有幾黑呢啲
同意

應該因為梅根份人閪
diana大家會幫係因為人地係王子外遇受害者,個底又清白好多,無梅根咁老謀深算
王室本身就係特權階級, 講血統, 有排都未去到膚色啦
如果要racist, 黑人連入白金漢宮做奴隸既機會都冇
成班美國人不滿英國王室話要廢除

憑咩搞人國家根基,傷人國體

佢地又唔係英國人
Reddit 班英國人都讚成要廢除
戴妃當時條仔係多迪·法耶茲, 佢老竇曾經係Harrods老細, 埃及人, 冇記錯係伊斯蘭教徒......佢地結咗婚生細路的話, 究竟係基督教徒定係伊斯蘭教徒呢?! 英國將來個君主有個伊斯蘭教徒細佬/妹......英國王室點會俾依樣嘢發生......
其實算好少, 淨係堆BLM都唔止呢個數
咪搞公投,睇下成唔成功囉,
多得隻臭雞,皇室支持度高左
原來係咁
黑鬼二手西老奸巨猾,哈利又戇鳩任人搖擺
皇室污點兩個都
講皇室就講皇室啦 借機講埋自己啲歪論 「我支持同志㗎 唔歧視㗎 不過結婚係男女專屬嘅 佢地唔結得囉」屌你老母講完自己有冇笑
好on9
啲美國人攻擊英國人點解唔鍾意梅根
英國人: 唔想養佢
美國人: 你地歧視!!!!
你太睇小英國左膠勢力,尤其係新一代
Diana 咁正咁乖又受歡迎就整死佢
條橋曬咗,而家件賤種黑奴坐到佢頭上放屁就無得用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞