英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
哈利隻on9仔喺而家Cancel culture風頭火勢下玩種族牌,真係對冧咗皇室就搞笑
百分一
《名利場》雜誌(Vanity Fair)記者范德霍夫(Erin Vanderhoof)告訴英國廣播公司(BBC),在美國,詢問嬰兒膚色「真的、真的是禁忌」,這樣做已經「越線」。她指出,雖然美國人多半明白皇室「不代表」所有英國人,但看到「一個自食其力成功的人被拒絕和嘲諷」,使得一些關於英國精英主義的看法獲證實。

紐約黑人記者協會(New York Association of Black Journalists)幹事蓋利拉斯(Stephanie Guerilus)則告訴BBC新聞網:「霸凌梅根馬克爾已變成(英國)全國的消遣。」
佢講就真?cls
痴撚線
英女皇剩係統治依萬幾個推特account?
係,但我地又可以做到咩?實權係佢地手上,連英國皇室都應付唔到
個死黑鬼都係想咁樣等自己可以上位啫
英國也有一些黑人女性回應這段專訪。女權人士莫斯修巴米穆(Shola Mos-Shogbamimu)告訴BBC新聞網,許多白人觀眾會否認梅根的遭遇是種族歧視,因為種族歧視已常態化。
你都on9
係咪嫁
牛鬼蛇神又一次全部上水
去加拿大做囉
BLM 統治地球
9up完未
我講嘅就係證據,佢哋迫害我

臭閪
英國人都好唔鍾意梅根

英國文化果種保守主義好過美國果種開放
有撚實權
仲有把口係人哋度
樣樣野都要理咪好撚唔得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞