英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
飢荒有咩未食過
好有1984 feel
個sgt都係咁話personally don’t believe it 係咁用personally呢個字廢事個黑妹發癲
係,廢除所有gender specific嘅字
有咩咁慘 條路佢自己揀架
定你想話佢既所作所為全部受佢老婆指使
佢退出皇室後肯安安靜靜過人世我就無意見
睇下英國喬治五世同俄羅斯尼古拉二世就知

依家嘅西班牙王室都係姓波旁

安安靜靜點搵到食

點養條八婆

破產都似
做咗個心臟手術,咁大年紀做手術好高風險
唔明點解要呢個時候做訪問
但法律上都只有男姦女女姦男係唔存在於法律上

Men live matter
威廉全家嘅繼承權都排喺佢之上,哈利技術上真係nobody
你睇返個INTERVIEW,HARRY講自己感受,但無唱衰皇室,想同WILLIAM修補關係,仲話如果唔係梅根,佢唔會離開呢個家
皇室會供養,好似事頭婆老豆呀哥咁
一陣英女王比佢激病 佢真係 係咁先
點睇都係條女問題
幫自己鋪後路
英國人絕對唔係保守,美國人先至係保守
英國地方小,但貴族多,所以階級觀念極重
天跌舊屎落嚟 打中的都可能係貴族後代
所以英國人會覺得:點解哈利要娶個有色人種?
其實meghan markle 資質好過晒大部份(現在)皇室中人
佢係美國名牌大學畢業,西北大學唔係容易入得
除咗查理斯入過劍橋(極可能因為佢係諸君所以被取錄)
大部分皇室人都只讀野雞大學,除了告羅士打公爵兄弟(英女王堂弟)
哈利直情冇讀過大學,安妮公主中學都畢唔到業
左癌 極端自由主義
真係會令人類毁滅
就係想啲人唔落力去新疆。明未?
英女皇連學都無返過添
仲要同中共勾結
的確係好奇心多於歧視
不過我都係覺得討論呢件事係唔太禮貌
同埋仲要睇係唔係熟嘅人
用你個例子,如果係一個唔熟嘅人講“唔知對眼有幾扁呢?會唔會好似一條線咁?”
我覺得就好唔禮貌囉

不過佢兩公婆講嘅嘢係真定假就唔評論啦
連王都搞佢地唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞