英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
你咪玩啦 美國根本就係偏保守右翼國家
過萬美國人呼籲英國人廢除君主制
憑網民嘈兩嘈會動搖到歷史上影響力最強既皇族?
會唔會諗多左
睇咗
笑死我,諗起HARRIS
最慘最無辜係kate,已經夠大壓力,仲要俾個死黑婆串
都唔知係咪中共d bot
明明睇佢以前suits都幾好j,依家變到咁
其實真係唔出奇
不過我覺得討論人哋個生理特徵唔太禮貌
班人好似癲撚左咁狂話support霉根
sorry真係搵唔到原因support
咁不如連全個歐室所有國家都廢除君主制......
西班牙......
瑞典......
荷蘭......
比利時......
丹麥......
挪威......
列支敦斯登......
盧森堡......
摩納哥......
不如搞埋梵蒂岡......上面嗰啲係君主立憲制......梵蒂岡仲係絕對君主制......
harry慘D,仔都生埋,仲有個女未出世
今次比個女人咁玩法,比皇室斷米路之餘有機會呢世兩個小朋友都見唔到太嫲
如果有一日左膠聲討日本皇室
我諗三兩下就攻陷

好彩啲文件記錄全部日文
啲左膠唔會咁勤力做翻譯
叫哈利學佢祖先咁,要美人唔要江山。
Opera已經縮沙話唔係女王兩公婆又要威又要帶頭盔冇意思
上面有巴打講過,似係收左共產黨錢搞鳩英國。
純粹好奇,討論人哋生理上男定女(有冇賓周)算唔算冇禮貌?
其實都擺明係種族歧視
只係食得咸魚抵得渴,你嫁得入去真係預左
唔好講皇族,你親友娶左個有色人種你都會私底下討論呢件事,扮咩左膠呀
過萬好少喎
覺唔覺得所有事一涉及nigga就會無樣好
本身好地地婆媳糾紛 家嫂唔忿輸就話人地歧視佢血統
人地喺你未入門前都已經有規有矩
但啲美國nigga女人自由慣左 打住自由人權打橫嚟
唔會守人地家規但要人地行佢嗰套
on99 皇室有規矩就自古已來係常識 英國無欠過nigga的
好撚憎啲垃圾nigga明明自己無料理虧但淨係識打橫嚟
吓,條女自己揀......
係美國黎講就真係唔應該談論,除非你兩公婆自己傾
英國文化就唔知了
我指bb膚色
唔係性別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞