英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
有共黨接濟
短期之內唔會加把口落去比你炒起件事
不嬲都有人反王室架啦,無咩大不了
Motto: can't complain, can't explain

黑妹想搵食 扮乜撚
帝國先用皇,而家只係聯合王國,唔係大英帝國
我唔要多粒魚蛋,我要你拎走佢粒魚蛋!
發覺八婆冇ig account

得fan account

班左膠應該會更憎日本皇室同宮內廳(如果喺佢哋有限嘅知識知道有宮內廳呢樣嘢嘅話)
冷處理最好,仲要而家係班美國左膠喺度嘈
Twitter啲cancel文化真係好撚柒煩
有幾多次真係”cancel “到佢哋嘅目標吖,咪又係鳩嗡一排又無咗件事
Jeffree Star嗰啲都俾班左膠幾年嚟每個月咁話要cancel咪仲喺度
廢除君主制就可以消除種族歧視?
咁耐嘅皇室比條力架收皮
係,踢走侵侵都可以消除種族歧視
邊個話種族歧視,你自已估唔好話人
Reddit大清洗完之後,推得上熱門既post全部左到爆,冇眼睇

不過算9數啦,英國皇室內政關美國佬鬼事
皇室入面有人好奇佢個仔第時生出黎有幾黑唔出奇喎......唔計合併前嘅歷史, 英國皇室成四百幾年以唻第一個有色人種BB, 有人會好奇個B嘅膚色有乜出奇......
相信只有無條件俾佢哋永遠統治世界先算唔係歧視佢哋
班左膠就係淨識蝦呢啲唔會還拖嘅人
真係獨裁殺人放火嗰啲就放埋一面當睇唔到
其實廢除君主制,咪點先,即係跟歐州做法囉。其實冇乜問題,不過皇地點計先,自已收租定維持現狀
我都覺得好難信
美國左膠見係黑人就主動套自己嗰套落去
唔需要應對
英國大部分人都覺得個兩條友ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞