英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
討論人哋個生理特徵唔太禮貌......
咁當年吹哈利係野仔單嘢咪更冇禮貌?!討論依單嘢嘅人係全世界......
佢娶呢個女人就係為報復皇室

又,希望英女皇長命百歳, 佢走咗都唔知點算, 查理斯真係唔掂
哇屌咁on9㗎,咁我去美國叫人唔用得he or she 要用it
咁你果單係控制唔到
同埋又唔係係當事人面前講
查理斯又擺得幾耐
佢會唔會係史上最老既王儲
同佔中一樣咪萬能key
佢要人地千百年來傳統因佢一個人而改,更要求人地唔比任何面色佢睇
天真嬌都唔會咁天真啦
既要皇室特權又要平民咁嘅自由,仲巨嬰過刁大大
我頭先以為講緊膚色
miss左你原來講緊性別
佢又冇講錯喎......
講到哈理無份唱衰皇室咁
慈禧肯,但之後班白痴玩嘢唔肯,搞皇族內閣。
英國班人做反啦
強力建議復興君主制
成件事陰謀到呢
同討論頭髮眼睛顏色一樣
你如果同個白人結婚生仔,都會講下會似鬼佬定似亞洲人,似老豆定老母,好奇心多於歧視囉
不過最重要佢哋兩公婆一個指控咁嚴重嘅事都無夾口供,前言不對後語
唔得架喇 性別歧視架喇 老豆老母都唔叫得啦

要叫parent 1&2
左膠清算完美國Hollywood同遊戲界想攻入埋日本動漫同game
歐美班崇日毒撚屌哂鬼
想問之前睇新聞見哈利個title係xxxx公爵,個title係脫離左皇室未定係王子個title先係關皇室事
菲臘親王依家仲訓係醫院,一陣激多兩激有咩冬瓜豆腐,佢依世都唔駛返英國
最慘係佢既後代,明明都算半邊royal blood
但就咩都冇
個女人完全唔畀機會個主持回應
一味9叫racist,完全冇point

仲好笑之後個另外個黑人話唔信皇室有歧視
冇啦啦將個女人畫面擺喺個男人隔離

好撚嘈
即係你只可以承認係racist
唔承認就係racist咗你都唔知
生番咁款
唔得㗎排第二嗰個會話比人歧視,用符號代替啦
條黑觀音縮沙話唔係女王兩公婆都冇用......
咁即係暗示查理斯同威廉/Kate兩公婆......
第一, 二順位繼承人同將來嘅王后.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞