英國皇室末路? 過萬推特呼籲廢除君主制

939 回覆
73 Like 598 Dislike
同埋消費Diana
真係好cheap
有邊份工可以比人搬去第二度,得閒睇心情睇下做唔做嘢開唔開會
鬼佬個個都咁上下樣事既
關咩事
哈利本身質地唔好
咁多資源栽培都入唔到大學
讀伊頓都讀到一pat屎咁
連art呢d唔駛點讀書ge科都僅僅合格
比佢從軍擺到明一堆人保護佢好不容易比個位佢做
寧願走去陪個老婆去獅子王首映同Beyoncé傾計同迪士尼個老總乞job
都唔去自己軍隊ge event
好人極有限
英女皇真係好有貴氣
皇室成員唔可以有自己social media accounts
皇室成員唔係無野做
依家英女皇仲在位,幾時先輪到William同仔女,佢地一家係咪就可以日日吃喝玩樂唔駛做嘢?
皇室咁多嘢要管理,咁多patronages同外訪,英女皇做唔曬,要分比其他皇室成員做,依家兩條友同劈啪炮唔撈然後數臭前東主差唔多
Ho Jeng
但係結婚好明顯係私人事務窩
而且你唔可能係為左想掌握公權力而走去結婚
一定係私人原因而結婚
英國菲臘親王住院踏入第三個星期。他的媳婦、康沃爾公爵夫人卡米拉表示,菲臘親王病情輕微好轉。

卡米拉在倫敦出席一場活動時,透露菲臘親王的最新情況,表示將會為他祈求好運。

99歲的菲臘親王上月中入院,周一突然轉院,就早前出現的感染接受治療,並就早已存在的心臟問題接受檢查。白金漢宮表示,菲臘親王感覺不錯,並對治療有反應,相信今個星期將會繼續在醫院度過。

王室早前指出,菲臘親王入院是預防性質,強調與新型肺炎無關。

嘩 我屌你老母 呀爺訓緊院 你隻臭閪在出面唱
一切都係左膠支共統戰手法
入鄉隨俗
其實真係人格問題唔係種族問題囉
以前文雅麗係丹麥版戴安娜 好勤力出席活動 又得體 學流利丹麥語 離咗婚仲好多人受歡迎

係得條美國西做drama queen 學下聖詩都覺得自己受好大冤情咁 又喊女王大細超唔比title佢個仔 咁佢又要貪個title 究竟係擁護君主制定唔擁護君主制先 定又有好處就奶盡 好明顯啦

Harry弱智裙腳 唔主動去教老婆點行禮 (睇死佢都係唔敢話老婆做錯野果d) 睇佢都係比老婆點黎點去弱智仔黎 佢有份搞到咁

現代做皇室就係返份工 唔係有鏡頭先浦頭 亦唔可以當自己明星咁揀job 人地安妮公主被譽為公務王 無咁多鏡頭 咁多年都係好勤力返工 佢地做唔好自己 英國人自己都會反枱架 唔洗D美國左膠係度鳩叫
家門不幸
你試下係日本咁講
永久禁止你個傻閪入境都似
人地日本右翼揸權左膠連條毛都伸唔入
我無睇曬個訪問
有度梅根話佢自細住LA見唔少celebrities
以為皇室d celebrities都係咁
又話自己無google過皇室d嘢
成40歲人係咪真係咁傻咁天真呀?
黑奴咪自己整個皇室囉
成班野人
左膠不嬲都垃撚圾
世界毒瘤之一
另一個毒瘤係中共
真係幾仆街門面功夫都唔撚做下
你有面盲症?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞