『劇透』《無職轉生》集中小說/漫畫討論 (5)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
基本上文庫都係跟web 係文庫補充多啲故事 好似文庫第六定第七卷補充咗魯迪冒險者時期
文筆靚咗
加咗幾個篇章
多咗第七卷
仲有靚靚插畫

總之就順眼好多
返睇發現有個細節問題
明明人類語同日語係唔同 但人神係JINSHIN/HITOGAMI 異世界嘅神無理由用日文名
你知道得太多了

全世界都無咩人知個分別
太古時期係一直冇講過「人神」個讀音
依家不論係JINSHIN 定HITOGAMI 都係六界合一後嘅人民講嘅

人神會係咩人呢
唔知10年內睇唔睇到
真!!歷史~拉普拉斯的過去、人神的陰謀、世界的開端:https://reurl.cc/a5ep8D
已經唔知點勸你好
參與下討論唔好咩 就咁扔低條link係想點 個feel好hard sell

記住 呢度唔係比你賣廣告嘅地方

想多啲人睇除咗做靚條片之餘不如學下點同觀眾交流 如果唔係只會引一大堆負評 我覺得到呢刻都冇人屌9你已經好仁慈
簡單D來講, 佢唔係交流, 而係單純sell資訊性的嘢.

Buy 唔Buy呢種selling手法就因人而言啦. 睇下大家想要的係"資訊", 定就資
訊的交流同討論.

BTW個人意見: 真係要資訊的話, 睇呢D filter佐的資訊, 倒不如花時間睇小說同web 版會更精確, 個人唔係好鐘意呢D即食麪的資料.
4點都未瞓
好的, 最近諗太多野, 審美觀好麻木, 我放link之前完全覺得係冇咩問題, E+睇返就明白你既意思, 最衰冇得之後改返D野
但係要做到似討論既宣傳真係好難
下次會做得更好
蘿蔔愛麗絲正好多

瑞傑
蛇足 愛莎 齊格 古龍 呢4篇外傳好睇跟住等個孫燒秋人傳
魯迪死係無乜sad位,因為佢既轉生人生已經好美滿外傳補完返d仔女既事,睇埋古龍了解龍老闆同埋拉普拉普既事
魯迪梗係唔sad啦
左擁右抱咁死
兩個老婆就真係sad
仲有成一百年都唔知點算
播唔到嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞