[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
最靚都俾人排
Theqoo下玹珠朋友留言

Pann上玹珠首爾公演藝術高中同學新上傳文章:

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1614501656.A.EBD.html
因為應該係空降?
同埋可能覺得佢淨係靚又冇實力但係企centre所以唔鍾意佢?
禮志ITZY之前未出過國
exid hyelin係爲咗自己唔好懶落黎而搵份part time做姐紅嗰期佢地商演代言嗰d搵唔少
講起佢地 成日都會諗如果mino當年喺block b岀道唔知會點
210228 穗珍Universe更新自拍

現在是練舞中的休息時間~嘻嘻
Neverland們吃飯了嗎?

好開心 過左一日已經無事
Jennie 屋企好似係有d背景,韓國權貴級,佢而家自己住間屋cls rose lisa 應該都有錢但係普通從商有錢,智秀係bp無咁有錢,但普通人黎講算中產以上。所以成團都係kpop黎講好離地。itzy 都係lia 比較有錢 英文好 比較似bp 背景,其他果3個level 應該係類似秀智屋企咁(?)

好似唔知邊到睇到,禮智細個無出過國係出左道先有機會,但平時見佢係好努力果d人,所以抵佢出到道 btw希望jyp好好對itzy
一般韓國leader係點?
由單野爆出嚟嗰刻開始已經睇乜都會變味
係又好唔係又好 DSP啊 細佬啊 求其是但一個郁一郁好唔好啊
癡撚線
有冇發覺爆得出討論度既 本身已經係紅團
bp已經無再住宿舍???
最鍾意yeji 佢好有魅力
唔紅爆出嚟邊有人理
Exo係幾代 佢早防彈一年出道
而家幾正
~嘻嘻
咪臭係
呢啲唔係佢地以前影落既相然後set 好時間會自動post 咩 佢應該寫住咩universe time capsule 嗰類野 肯定係舊相 但係唔知係咪真係新post(唔好diu 我 純粹本身都唔明universe 呢個hashtag 利申支持佢返屋企瞓覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞