[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
真心唔明點解韓國人個個都咁多債要還
佢完全去唔到支咪度一係畀人撞 大部份時間企最後面
從來唔覺得佢靚 以前直頭中下樣 依家整左容比人吹奏到神顏
真啊 其實數得岀既全部都有家底
蝗嘉爾 bambam rose sm全部大陸仔 等等
諗起Dean 不過唔係idol
係做producer幫屋企還債
還晒先做歌手
好奇四代男團有咩有錢仔 我只係知三代個啲
佢啱啱先俾同行idol 投左做最靚既女idol(although just for fun
捱幾年發唔倒圍就開炸雞店
車銀優
可能本身屋企幾好景 但係一個金融海嘯拍過嚟 乜都凍過水 搞到屋企周身債
金宇碩
驚去首爾做練習生要用好多錢 本身想唔去
點知真係用好多錢 上十 5年0結算
靠x1先還哂債
苦盡甘來

屋企窮真係唔好做練習生 無咁多勵志故事
Lm
原來astro係四代團 一直以為佢係三代
有得開店已經好有錢啦
冇錢只可以去做侍應收銀
禮智好似普通家庭,不過bp真係離地一個jennie 就好似拍梗韓國Gossip girl 咁
車銀優係有錢仔 屈機到.....
完全冇變過 好靚
原來係jennie最有錢 仲以為係rose/lisa添
16年出道,應該係三代wo
Bambam窮人黎
單親家庭
佢第一對vans係mark買俾佢
係之後Got7做起左
佢先買屋俾屋企人住
同埋出左道之後泰國紅先開到泰國有50間餐廳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞