[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
Andy都只係搞得紅teen top
CHING 你個STYLE係指D咩
兩首同一隻碟出嫁喎點樣春日完下次cb係not today
exit!!!淨係出咗e 無xit 個陣都係唔開心咗一排
個主唱當年做過vixx ken partner上duet song festival 唱得好好 一路記住 有時會搵返嚟聽
咁多年之後無意間係yt睇到lucy啲歌先發現原來組咗隊band 好驚喜
首snooze 個小提琴好型
佢用心捧過邊團
iKON啲宣傳期都係勁短
Kpop怨婦風
上年Nature首girls幾好聽
講起retro風, 唔知有冇人識一團叫SNUPER
2016年出咗首 Platonic Love 好好聽
講番起二代團就諗起帝國之子,明明有三個勁紅既但都係帶唔起成團,名符其實聚死分生既男團
上年後遺症俾人提番起但都係被恥笑
真係最垃圾就係間公司
knk我覺得出道曲係最好聽
後嚟就好明顯冇錢拎唔到好歌
當年覺得有個個樣好似鄭容和好似係
隻舞之後咪改左
knk後嚟舊公司執左簽咗新公司啦
(舊公司有exid拆出嚟個三個開新團)
走左大哥 換左個新人
新公司仲搞咩眾籌cb cb左一次 朴seoham/承俊有接下網劇咁
其他人真係摺埋
AA crazy之後出啲歌 印象中都幾好聽
強力推介
Sunny Hill Midnight Circus,蚱蜢讚歌
Mighty Mouth Tok Tok
Juniel illa illa

呢d都幾正
Dalmatian首really really我前排仲loop緊
咪就係 1004 好唔容易先攞到一位
個仆街公司搞到佢地空白期咁長
宜家淨係見到永才既影子
其他隊員出歌都唔見有上音樂節目咁
BAP真係有好多好歌 仲記得佢地好快開到演唱會
出道6個人都金毛 又係幾搶眼
而家力燦有嗰壇性犯罪,最近睇佢出庭啲樣真係走哂樣

仲有大賢又係紅到爆 而家冇人識 好可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞