[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
咁可能我記錯
印象中佢哋有上音樂節目唱韓文版
以為有喺韓國出道

強烈推薦大家去睇 好笑到仆街
但佢哋已經算係idol band入面出名嗰啲嚟不過韓國本土真係少人留意佢地
記得嗰陣BAP好似係同EXO同期競爭
TS真係垃圾到係我見過最垃圾既公司沒有之一
Secret明明啲歌好hit 後尾突然霉咗冇人關注
之前睇run on 有首係OST係佢地唱 勁好聽 然後開始search佢地啲歌 最近狂loop flowering 同hero
所以都係喜好問題姐
後來我都認識到 Dope 同 Fire既好
就正如因為防彈我先認真認識到好既 hip hop
以前根本就唔鍾意聽 好多鬼五馬六既 hip hop
幾時都話防彈好既地方就係覆蓋既風格夠廣
咩都去試 咩都去做
作為差不多年紀又從事音樂既人我好受佢地啟發
同埋好感受到佢地作為 artist既成長
如果接受唔到佢地試新野既人(其他人
我就建議你唔好追佢哋喇
BAP個年一出就出五首主打
Warrior,Power,Crash,No Mercy,Stop It

超高汁

Secret Talk That其實唔差
I’m in love都ok
係唔知做乜唔comeback
Something點會冇俾人捉
https://youtu.be/lejqECEf4wI

不過個陣係有幾隊都好性感先一次過改晒
TS真係仆街公司
明明BAP就係可造之才咁都唔珍惜
出道專我好中意聽but!
仲有don’t flirt 呢首舞台好好睇
everyday呢張2nd album啲歌都好聽架!
推介air, raining同have a good day
每團都告ts 都知間公司有幾仆街
宜珍完咗uni.t就棄咗
推介honeymoon 好聽!
好中意南太鉉首I’m young同告白
呢排追post全部睇hey0野咁濟
依家同大家討論音樂好開心
多謝各位推介咁多歌
有好多新歌聽咁
原來有咁多滄海遺珠
I’m Young有一排我係咁loop
啲歌詞
岀道專首首都好正仲要好come聽
Different正到仆街歌詞仲渣男到岀汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞