[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
Svt 嗰個唔係冇認咩?點解韓網啲人已經定左佢死罪 同skz 嗰個齊名既又話pledis 起訴左既
@活體复讀機

解釋幾個細節吧 第一個帖裡座位圖畫藍圈的是其他人坐的地方,繞開了發帖人。陰謀和陰毛諧音。第二個帖裡B某是男性,因為對話是“如果你是女的” 評論裡有上自證說金珉奎餵殘疾人吃糖果包裝。粉絲也別私我了,前天給我私信投稿的我都回了先等P社回應,如果P社回應了我也會更新的
Seventeen 韓國人氣top係珉奎?

好似係靚仔隊長同淨漢
想知梅小惠單嘢搞成點
我都係睇到pledis靜靜雞告咗爆料嗰個人
潛咗水
好似圓佑都係?
Yup 因為twitter 又冇乜人提(因為冇fol allkpop) 然後支博應該啲公司塞晒錢 隊隊都冇人理 所以都唔係好跟到進度
Lm
以為圓佑咁靜人氣會相對冇咁高添
比起勝寬dk hoshi呢啲存在感咁高嘅成員
Lm
唔係好知Twitter有冇人翻譯
不過海外咁多大愛飯
應該都唔會翻譯佢地口中所謂既流料

大部分微博搬運博都比韓國娛樂公司控制哂
所以得返一兩個搬運博會翻譯
而且佢地都未必會即時搬 (可能怕中伏掛 而且已經畀好多強國盲飯私信問候)
早幾日見到D人話韓國娛樂公司控制左微博
但冇控制到豆瓣
所以想睇下有冇新料
可以試下去豆瓣睇下(殘體注意)
全世界都等緊CUBE回應
我覺得Fans鍾意嘅同一般人覺得嘅通常都唔同
圓佑好似出道以來都係人氣上位圈
靜但係有顏
香港都係圓佑 淨漢人氣top
都係姜贏
new post lm
係囉
而且就算有,唔係應該要見p社同mingyu?
而家都只係單單打打
其實留心聽嘅話圓佑講野好好笑
Lm
第一次爆料 > pledis澄清 > 第二次爆料 > 潛咗三日水未回應

所謂起訴只係一單韓網新聞話邊間公司會控告爆料人包括pledis
但得一單新聞有提,而且都唔係咩獨家新聞,只係總結咗有咩人卷入校園暴力傳聞,啲公司有咩回應,好大可能只係個記者寫錯
嚴格講pledis係零回應,反而爆料人日日有新料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞