[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
啲大陸佬不斷偷人嘢仲話翻人轉頭
P社竟然有做嘢
同自己團招黑咪嚟d人
onf新歌都不錯
成日覺得BIGBANG成功咗之後
YG就只用一個模式嚟棒藝人
以為神秘主義萬試萬靈
然後公司又有勁多藝人排住隊要cb
啲藝人變相入雪櫃
結果搞到啲藝人靠自己搵job嚟做
(例如WINNER)
唔係查明咗龍俊亨係無辜架咩
點解韓國網民仲咁嬲
睇過鄭俊英拍嘅片
但係嗰陣佢唔覺得有問題
又無舉報過
P社得兩個部門正常運作 分別係星探同法務
black heart到而家都唔明冇啦啦加幾個人一齊拍mv同打歌係為乜 真係會有人因為嗰幾個鏡頭鍾意佢地咩
仲要隻舞難到好似玩雜耍咁
#BraveGirls "Rollin`" [3PM KST]
#1 Bugs [=]
#16 Genie [=]
#48 FLO [+3] *new peak*
#59 MelOn Realtime [+12] *old chart*
Sources: Kpop Girls Chart @ Twitter
我記得佢哋嗰陣接受訪問 話佢哋老細要佢哋睇AV去學跳呢隻舞
一呆木依位人兄咪之前post防彈感性文嗰個囉
唔知佢係真心吖 定係出嚟扮fans招黑
【熱帖】 Kpop奇葩官方周邊展示大會現在開始 ​​​​

其實睇咁多受害者爆料都搞到個人負面左
與其抱有食花生mode睇人抵死
大家倒不如回歸kpop主質 聽返啲好歌

仲有奉勸大家多啲關心下身邊嘅人和事
令呢個世界少一啲欺凌問題
Winner真係一步一步靠自己行出黎
YG作為公司為佢地做過咩
有啲幾後悔想當年無去到BAP嘅香港演唱會
佢哋之後冇點黎香港喇
無記錯防彈出道果時都被人話風格似BAP
可惜BAP錯在係TS呢間垃圾公司出道

仲有想推介容國feat耀燮嘅I remember 勁正
長壽村
估佢唔到先係MBK
black heart好似跳到傷左幾個
B.A.P打手
好彩個陣有去到香港場
到宜家都覺得如果佢地唔係係間垃圾公司一定可以行得更遠
I remember正
之後仲有best of best 雜con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞