[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
...April我最鍾意係佢
佢走咗隊我無咩點追
【theqoo】straykids 鉉辰,校暴→中斷活動強製手段……“以恢復損害為先”「綜合」

前略
不光是音樂中心等以主持人活動的黃鉉辰的個人活動,還有他在團隊裡的活動也一併中止。

在音樂中心和本月23日進行首次錄製的Mnet Kingdom中,也預計短期內看不到黃鉉辰的身影。

最近被稱為表演達人的Stray Kids,這對於想要通過Kingdom抓住新機會的他們是個慘痛的選擇。

JYP採取了中斷黃鉉辰演藝活動的強製手段。

因為JYP平時一直展示重視人性的立場,所以黃鉉辰很難強行展開活動。

所屬公司表示:"他對於本人中學時期粗魯不恰當的話給很多人帶來傷害,進行真誠地懺悔並反省了自身,他真心地向受傷的人們道歉,會為讓他們的傷痛恢復而盡最大的努力。 "
純粹估有人想咁未必個個都想繼續做idol

同埋唔覺得佢地同個廢柴社長係真fd, 我記得南木有次開live跣鳩佢
講起Baby Kara 其中一個出唔到道年紀最大嘅
睇唔開自殺過咗身 希望同呢件事冇關係啦
會唔會叫其他幾個攬曬
我覺得佢靚過李娜恩好多
唔明點解到後面變咗李娜恩先至係門面
佢一直都係門面
係退左先變左做李娜恩
最後有kpop演唱會都已經係2019 10月中車銀優場fan meeting
之後果啲都用安全理由取消
最後個句笑死
真係好黑仔
其中一集佢老豆老母有上鏡
條片好尷尬
同阿西八同期出道 算好彩定唔好彩
由13年生存戰既偏心同對team a既苛刻 一路延續到15年iKON岀道 同winner 雪足一年
明明係雙贏 菊花可以兩團都搞到咁
唔知點解我不嬲都唔覺得佢有氣質
算係靚但係講唔上有咩咁特別
無對比 點會咁多人讚細公司仲靚過大公司
有冇未整之前既相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞