[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
【Q】抄襲theboyz MAMA舞台的中國節目...

呢度點會有人聽twice side track
你仲要讚佢哋就更加冇人會理你
雖然我真係唔鐘意 twice 但我唔係盲反撚嚟嘅
基本上三大女團啲side track我都聽過一次以上
坦白講 eyes wide open呢隻碟有啲surprise
最鐘意 hell in heaven 同depends on you
感覺上啲歌係比幾年前成熟啲 佢哋幾年前啲歌聽落太兒歌
但就唔係個個成員把聲都carry 到新風格 有時聽到我有啲出戲
btw 其實 believer 係LDN Noise 同Kenzie作, 個班底好SM
龍俊亨近況
26日退伍,在自己sns上傳了帖子。昨天為止還是非公開的賬號,今天換成公開,以前寫的道歉文也刪掉了。
(cr theqoo) ​​​​

Nana 3月有套新劇 同李民基拍
周妍 依家拍緊電影同舞台劇
之前咁多年一直keep住上時裝雜誌
上面個個係改左嘅ver
原本隻舞開頭係會趴落地下
https://youtu.be/GCUnq63B3tM
AOA Miniskirt後期連開拉鏈都cut左
上queendom見佢哋拉翻
成團最多野做應該係Nana
啲劇一套接一套
想當年嘅世最美
講起MBLAQ唔可以唔提呢條片
https://youtu.be/8vMqI4vyBB4

舊年仲拍咗條reaction
https://youtu.be/Y7sBEn-pr74
我好中意佢地紅藍分隊 紅隊嗰首歌
仲有首聖誕歌 每次聽都好有氣氛
而家都解散咗喇
上面抄襲諗起呢個
抄到咁柒都好意思播出街
@不好閉嘴吧

Pledis關於Seventeen 珉奎校園暴力爭議相關立場文. 【正式】

最近Seventeen成員珉奎的學生時代相關內容 我社將公佈對網上發表主張的立場.
對於沒能更快地告知本公司立場表示歉意.

本次主張發布後本公司對藝人本人進行了確認及必要的附帶確認程序.
在這個過程中我們確認了發布的內容和向藝人確認的內容之間存在差異.

首先對到目前為止確認的內容進行說明的話 有藝人欺負殘疾同學的內容 這完全不是事實.

藝人本人清楚地記得被害人名單上寫的人,經過多方打聽,終於聯繫到了當事人的母親.

確認結果被指出是被害者的人反而與藝人關係很好. 母親還記得在學校裡欺負兒子的學生的名字,所以可以馬上確認這個部分.

目前當事人社會生活得很好 對於過去的事情在沒有本人同意的情況下 以不願意的方式被大眾所知感到有負擔. 儘管如此為了藝人還是確認了事實關係.

藝人本人對僅發生此次事件就給粉絲們帶來不便表示誠摯的歉意後 目前暫時停止行程活動. 將確認事實關係的所有措施全部交給公司.

本公司也對其所屬藝人相關不便表示致歉,表示深深的歉意.
UNI.T要可愛有可愛,要性感有性感
最難得係參加完the unit呢啲競爭選秀比賽爭完再一齊二次出道之後直到依家解散咗呢9個members都仲keep住咁friend
其實the unit男同女呢兩隊cb次數係一樣
我都想知
強國人話抄乘浪破浪的姐姐
想知點抄法
家姐喺MIR youtube節目講返,自己當時被經理人公司欺凌侮辱又雪藏佢,咁佢之後索性唔撈
標題:pann上正在進行的黃鉉辰退隊要求發表第三輪總攻

https://www.douban.com/group/topic/213218805/
佢兩公婆個channel舊年有比人鬧拍片冇利申返係廣告 再比人話逃稅
之後道歉同澄清返冇逃稅
佢呢篇野同前兩日果個stray kids好大分別
呢啲先值得fans去澄清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞