[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
連April都出事
唔知李娜恩有冇份
前排先有人話想佢接返小惠個廣告
好似拍劇紅咗
雙門面定係得一個?
之前娜恩好似有人話過佢school bullying
不過最後話係假,公司證清咗
依家又嚟過
9muses係除咗出道歌可飛
其他主打可以逐首聽 全部都好好聽
得Chaewon一個年紀大過玹珠 會唔會係佢帶頭
韓網話采媛應該係唯一一個照顧佢嘅隊友
睇返個陣個爆料人親手寫信道歉話係假而公司仲係要告佢
咁細個班都幾大膽
有成員中途退團但之後仲撈緊娛樂圈既組合好大嫌疑
2:3都鬥唔過?佢仲要係主捧
AOA
退團嗰陣Jinsol都係14歲
Daisy 唔係話冇錢賺仲要係咁負債先走佬咩
好似佢地當年有個冇人睇既出道節目 條數都要idol 自己食番
我鍾意 red 同 blue 兩首主打唔知有冇人聽過
連登仔多數鐘意果d都出事發覺反而人地無做過d咩就一日到黑係到黑人
唔係十周年咩
其實the unit嗰陣 依幕表現到佢成個被害妄想八婆咁
真係估唔到係之前會俾人隊內欺凌過....
https://www.youtube.com/watch?v=wK0EAAXjl18&feature=youtu.be
當年team a 輸足3場 靠小隊首smile again 番生
佢地自己都知如果輸左就會解散 果陣年紀都唔細
https://youtu.be/AhsRUQpTAVY
係回憶呀
當年真係成日loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞