[KPOP] K-POP 2021 討論區(12)

1001 回覆
51 Like 9 Dislike
感謝肌肉兔
而家都仲係
小惠靜左陣,就輪到爆April
彩暻嗰句"어디 한번 해 보자!"好有"你要玩吖嘛就同你玩"依種feel
彩暻起碼都有浸過幾次咸水 又pd101 又音樂之神 又ibi 又baby kara先有陣氣可以頂到佢地
唔知係轉公司做練習生,定做返普通人
娛圈大爆料 爆到幾時個個都唧牙膏咁 堆到睇唔曬
聖圭俾我個感覺唔似一般韓團leader, 佢似唔阻人發達嘅開明上司
覺得佢未必會帶走所有人, 可能有人會想退出

拍喉嚨過分咗喎

個vlive無del呀
篇文講果段係40:20 https://www.vlive.tv/video/6045
可能有啲讀唔到書咁不如做idol
發覺欺凌果d都係比較紅果d,得人鐘意,但呢d先最多雙臉,純邊可以用樣睇
睇佢行文似真心膠
娜恩呢到既神韻好似娜璉
正常,讀得少書,就直接出黎做野,重要爭出道,中間好易行差踏錯。演員好少少,起碼讀到大學
真 睇得多個人好sad
通常係學校都係圈小中心﹐比較social 突出
仲可能比較多人鍾意,
被欺凌果D, 全班會慢慢疏遠變邊緣人
演唱會呢啲嘢佢賣飛嗰陣時就會覺得好貴
依家諗返起好多冇去到嘅演唱會 根本以後都冇可能再睇到特別係舊年開始就更加好難再睇到演唱會
一定係Cube出手爆其他公司蓋新聞
知道個遊戲規則點玩做d咩會取悦到人,所以易成功d。

冇錯嘅話2019年MAMAMOO演唱會已經係香港最近期嘅Kpop演唱會
已經成年幾冇kpop演唱會啦
我覺得菊花真係好仆街
佢咁偏心 唔單止對team A好唔公平
同時亦都令到team B觀眾緣好差
因為會令人覺得佢哋係俾公司夾硬捧上去

出走係好事 雖然以為佢同老細咁fd唔會走
韓國欺凌最恐怖係就算你正正常常 但佢睇你唔順眼一樣會搞你
唔同香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞